Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cro demoskop

'Nitko' opet najpopularniji, Pernar ispred Bernardića

Kolinda Grabar-Kitarović, Andrej Plenković
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
05.11.2017.
u 10:33

Na vrhu ljestvice negativnog doživljaja hrvatskih političara - je premijer Andrej Plenković.

Prema posljednjem Crodemoskopu, najnoviji događaji vezani za slučaj Agrokor djelovali su na političku scenu, odnosno na percepciju pojedinih političara. Iako je i dalje na prvome mjestu, HDZ bilježi pad podrške, dok su SDP, Most i Živi zid u blagom porastu u odnosu na početak mjeseca, javlja HRT. 

Na vrhu ljestvice pozitivnog doživljaja hrvatskih političara treći mjesec zaredom nalazi se "Nitko", odnosno ni jedan političar. Na drugom je mjestu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Premijer Plenković zadržao se na trećem mjestu. Slijedi ga Ivan Pernar, što je ujedno njegov najbolji rezultat otkako se našao na ljestvici najpozitivnijih političara. Na petom mjestu je Davor Bernardić. 

Na vrhu ljestvice negativnog doživljaja hrvatskih političara - je premijer Andrej  Plenković. Drugo mjesto dijele "svi političari". Na trećem je mjestu Zlatko Hasanbegović, slijede Milorad Pupovac, Davor Bernardić, Zoran Milanović, Kolinda Grabar-Kitarović, Tomislav Karamarko, Gordan Maras i Milan Bandić.

U ovomjesečnom istraživanju 76 cijelih 8 posto ispitanika smatra da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru, negativan je trend zabilježen i u ocjeni rada Vlade koja ovaj mjesec iznosi 2 cijela 21 posto. Kao najvažniji događaj građani su izdvojili slučaj Agrokor.

Pogledajte i video Juncker šalje puse Plenkoviću...

Komentara 60

BR
Brandfackel2
11:03 05.11.2017.

Najviše volim kad rezultate ovih jugo-demoskopa obznani u teturajućem stanju Mislav Bago... Valja uvijek napomenuti činjenicu da je po ovim anketama Jusipović najomiljeniji političar sa 90postotnom podrškom biračkog tijela...

DU
Deleted user
11:01 05.11.2017.

HDZ i predsjednica još imaju dobar postotak podrške,jer 95%medija su naklonjeni sdpeju.

Avatar mofo
mofo
13:28 05.11.2017.

Napisao sam jučer, skoro će Bernardić sa SDPom iza mosta, a možda i iza živog zida, kad ono danas preskočio ga Pernar, sramote li ajoj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije