Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u koblenzu

Nijemci pokrenuli veliku operaciju protiv neonacista

hitler (1)
Reuters/Pixsell
13.03.2012.
u 16:04

Vlasti u pokrajinama Porajnje Falačko i Tirinška dosad su uhitile 24 osobe koje sumnjiče za pripadnost i potporu neonacističkoj organizaciji \'\'Aktionsbuero Mitterhein\'\'

U dvjema saveznim njemačkim pokrajinama pokrenuti su kazneni postupci protiv 33 osobe osumnjičene za pripadnost neonacističkoj organizaciji, objavilo je u utorak državno tužiteljstvo u Koblenzu, a prenio portal Dalmacija News.

Vlasti u pokrajinama Porajnje Falačko i Tirinška dosad su uhitile 24 osobe koje sumnjiče za pripadnost i potporu neonacističkoj organizaciji ''Aktionsbuero Mitterhein'' (Akcijski ured srednje Rajne) koja je djelovala uz slogan ''Njemačka treba živjeti''. Riječ je o osobama koje imaju od 17 do 54 godine.

Tužiteljstvo u Koblenzu trenutačno ne povezuje članove te organizacije s neonacionalističkom ćelijom NSU (Nacionalsocijalističko podzemlje) koja je od 2000. do 2007. godine ubila najmanje devet osoba turskog podrijetla.

Komentara 16

OB
-obrisani-
16:28 13.03.2012.

Tako treba progoniti i ovdje naci sljedbenike,nazovi ustaše.

WA
wahr
16:30 13.03.2012.

13.03.2012. u 16:28h zlatarx je napisao/la: Kako te god covjek baci - uvijek panes na tri prsta.

WA
wahr
16:25 13.03.2012.

Dok Nijemci progone naciste dotle nacisti se toleriraju i podrzavaju u tri balticke republike koje su se odcijepile bez rata od Rusije. Ove tri republike Estonija, Latvija, Lituanija imaju domace nacisticke pokrete koje cvijetaju pod blagoslovom Europske Unije i Amerike samo zato jer su upereni protiv Slavena, slavenske Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije