Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANKA SKENDER

Nestala pripadnica Oružanih snaga, kćer poručuje: 'Majka nikad ne bi otišla bez traga i glasa'

Foto: nestali.hr
08.12.2019.
u 15:52

Jadranka je srednje tjelesne građe, a kratka kosa joj je kestenjaste boje. U trenutku nestanka imala je plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

U tijeku je intenzivna potraga za pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. u večernjim satima. Na terenu su je tražili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Do sada je samo pronađen automobil Jadranke Skender koja je posljednji put viđena kada je napustila dom u osobnom automobilu marke Mercedes gospićke registarske oznake. Istragu je sada preuzela policija koja je u stalnom kontaktu s vojnom policijom, prenosi HRT

Njezina kćer Ines na Facebooku je objavila da majka nikad ne bih otišla 'bez traga i glasa'.

- Molim vas dijelite sto vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga.

Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu - napisala je u objavi.

Jadranka je srednje tjelesne građe, a kratka kosa joj je kestenjaste boje. U trenutku nestanka imala je plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ako građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na e-mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

 

Komentara 22

LI
liliZG
13:34 09.12.2019.

čitam sve objave do sada i ne mogu vjerovati,.... valjda napad crnog humora, i mene povremeno obuzme, a onda se sjetim da i ja imam majku koja bi mogla nestati i nije mi svejedno .....

Avatar Slobo iz Moskve
Slobo iz Moskve
18:39 08.12.2019.

5 kolona i danas hara hrvatskom

PO
pozornik66
16:19 08.12.2019.

Pripadnuci Hrvatskih oružanih snaga se ubijaju i napadaju po ciloj Hrvatskoj, di to ima. Pod hitno im dozvolit da nose službeno oružje van radnog vrimena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije