Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Karlovčanu

Neočekivani smjer procesa? Novi je Kepin branitelj Zvonimir Hodak

Zvonimir Hodak
Marijan Sušenj/PIXSELL
08.03.2012.
u 10:41

Prvooptuženi D. Karlovčan kazao da ga ne čudi što je Kepa angažirao Hodaka. Iskaz je jučer na sudu dao i grafološki vještak

Marijan Kepa, jedan od 19 optuženih u postupku koji se na Općinskom sudu u Koprivnici vodi zbog malverzacija u đurđevačkom Pučkom otvorenom učilištu, od jučer ima i novog branitelja, a riječ je o uglednom hrvatskom odvjetniku Zvonimiru Hodaku.

Sve jasnije 18. travnja

S obzirom na to da se njegov klijent na suđenju brani šutnjom, a Hodak nije postavljao nikakva pitanja ni predlagao nove dokazne prijedloge, ostaje “u zraku” zašto je Kepa angažirao ovog iskusnog, ali i skupog odvjetnika, no vjerojatno imaju neki plan koji će zasigurno biti jasniji nakon idućeg ročišta 18. travnja. Prvooptuženi Dražen Karlovčan, bivši ravnatelj POU-a, na izlasku iz sudnice dobacio je da je jasno u kojem smjeru ide suđenje i da ga stoga previše i ne čudi Kepino angažiranje Hodaka.

Na jučerašnjem ročištu, među ostalim, mišljenje je dao grafološki vještak Igor Jelovac, koji se fokusirao na rukopise optuženih Miroslava Fučeka, Nataše Blažičko Trajanoski i Marine Lončar Ružić.

 Neiskusna i naivna

Ustvrdio je da je imao dovoljno materijala za kvalitetnu analizu i da je nesporno da su oni potpisnici na prijavnicama. Iskaz je dala i optužena Maja Zakošek, koja je u učilištu predavala prvu pomoć. Rekla je da je tamo došla na nagovor instruktora vožnje u Karlovčanovoj autoškoli Volan i da je istina kako je upisivala ocjene nekim polaznicima koji nisu bili na ispitu, ali da je to učinila jer joj je tajnica Marina Plantak rekla da su oni već položili ispit i da je to sve “pro forma”.

 – Sada mi je jasno zašto su me nagovarali. Trebali su nekog neiskusnog i naivnog – istaknula je.

Komentara 1

Avatar tkozna
tkozna
08:23 09.03.2012.

Ha ha ha ha ha mislim smiješno taj pravnik nema veze sa procesima, dok mu je žena bila ministrica biznis ga krenuo, a poslije živi od ovakvih,hi hi hi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije