Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HODAO PO SREDIŠTU GRADA

Neobična scena u Splitu: Dvojica policajaca hvatala golog muškarca

gol hodao Splitom
Foto: Screenshot
1/2
17.06.2021.
u 19:01

Policija je muškarca zatekla kod kipa Grgura Ninskog, no on im je počeo bježati i otimati se pa je takav gol pobjegao u Dioklecijanovu palaču.

Sve oči Splićana koji su se danas zatekli u središtu grada bile su uprte u dvojicu policajaca koja su pokušavala uhvatiti golog muškarca.

Naime, policiji je dojavljeno kako se središtem Splita šeta muškarac kao od majke rođen. Oni su ga zatekli kod kipa Grgura Ninskog, no on im je počeo bježati i otimati se pa je takav gol pobjegao u Dioklecijanovu palaču.

Na kraju ga je policija ipak uspjela uhvatiti, a kako kod sebe nije imao dokumente, odveli su ga u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 16

VL
_________
19:17 17.06.2021.

Jel imao masku?

DU
Deleted user
19:47 17.06.2021.

Otplatio zadnju ratu kredita

Avatar Svrab
Svrab
19:11 17.06.2021.

Treba ga odvesti negdje gdje ima komaraca pa ostaviti neka bude gol koju noć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije