Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA KASNIJIH PRIGOVORA

Neobičan natječaj: Pogledajte što Pazin prodaje za početnu cijenu od 73.000 kuna

Područje Pazina i Svetog Petra u šumi zahvatilo veliko nevrijeme s tučom
Dusko Marusic/PIXSELL
22.07.2021.
u 11:31

Na mjestu tenkovskih hangara na proljeće se počeo graditi starački dom, pa su oni u cijelosti uklonjeni i sada dani na prodaju

Neobičan natječaj objavio je Grad Pazin koji prodaje metalnu konstrukciju tenkovskih hangara koji su se nekoć nalazili u bivšoj pazinskoj vojarni.

Na mjestu bivše kasarne danas je Društveni centar "Veli Jože" u kojem su smještene brojne udruge, a na mjestu tenkovskih hangara na proljeće se počeo graditi starački dom, pa su oni u cijelosti uklonjeni i sada dani na prodaju, piše Glas Istre.

U opisu natječaja stoji da se metalna konstrukcija sastoji od čeličnih stupova visine četiri metara, metalnih krovnih rešetkastih nosača i limova, a ukupne težine 29.059 kilograma. Početna cijena natjecanja iznosi 73 tisuće kuna, a garantni polog za sudjelovanje na natjecanju 7.300 kuna. Hangar je svojedobno demontiran i odložen na područje reciklažnog dvorišta Jelenčići u Pazinu, gdje se može razgledati.

Konstrukcija se kupuje po sistemu viđeno – kupljeno, što isključuje sve naknadne prigovore kupca vezane uz njezine materijalne nedostatke. Prijevoz kupljene konstrukcije osigurava kupac, o svom trošku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije