Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo suđenje za Taksim

Navijačima Bešiktaša doživotna robija?

'Protesters clash with Turkish riot police during a anti-International Monetary Fund (IMF) and World Bank protest on Taksim square in Istanbul on October 6, 2009. Turkish riot police broke up the demo
Foto: 'BULENT KILIC'
16.12.2014.
u 15:56

Ispred suda su se okupile tisuće ljudi, među kojima su i pripadnici drugih navijačkih skupina koji su dali podršku optuženima

U Istanbulu je počelo suđenje skupini navijača nogometnog kluba Bešiktaš, čiji je trener naš Slaven Bilić, i to zbog pokušaja rušenja vlasti.

Trideset i pet pripadnika navijačke skupine Carsi optuženo je da su predvodili nemire i u lipnju prošle godine s ciljem rušenja vlade i režima Redžepa Erdogana uz uporabu nasilja.

Tužiteljstvo za njih traži doživotne zatvorske kazne.

Ispred suda su se okupile tisuće ljudi, među kojima su i pripadnici drugih navijačkih skupina koji su dali podršku optuženima     

Komentara 3

PA
pacoje
20:34 16.12.2014.

ne dozivotne,ali po 10-15 god,a ako ima onih koji su manipulisani njih manje, a ako je netko pocinio i zlo nanosenja teskih povreda ...no ako sudije dokazu da su pocinioci bili ti koji su ugrozili drzavni mir i ako procjene da je opasnost velika, onda moze da ih drzi koliko hoce. huligani ne mogu da budu iznad narodne volje.

MO
mojski5
20:37 16.12.2014.

koliko je tu navijaca , a koliko nabijaca sa zapada .oni iz blackwater ne bivaju mirni

Avatar El Indio
El Indio
07:22 17.12.2014.

A nasi navijaci iz Milana ce dobit punu podrsku zbog rusenja vlasti HNSa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije