Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo opravdanje

Natočila gorivo i ostavila 50 eura, a račun je bio 86. Poslije je objasnila i zašto

benzin
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
22.04.2022.
u 18:02

Zbunjeni djelatnik obavijestio je policiju

Jedna vozačica je na benzinskoj postaji u Wustermarku, u saveznoj zemlji Brandenburg ostavila premalo novca za natočeno gorivo. Nakon toga je otišla. Poslije joj je i policija pokucala na vrata

Žena (44) je jednostavno stavila 50 eura na pult na benzinskoj postaji Aral u ulici Alter Spandauer Weg, iako je račun za gorivo iznosio 86 eura. Razliku je opravdala time da ne mora platiti porez i samo se odvezla. Zbunjeni djelatnik tada je obavijestio policiju, piše Fenix Magazin.

Službenici su napokon uspjeli locirati ženu na kućnoj adresi. No, nastavila je inzistirati na policiji da benzin može kupiti bez da plati porez. Policija nije navela razlog za to ponašanje. Protiv 44-godišnjakinje pokrenut je kazneni postupak.

Video: Pogledajte trenutak kada su kupcima poručili da moraju napustiti Arenu Centar nakon dojave o bombi

 

Ključne riječi

Komentara 3

GZ
Gza
11:59 23.04.2022.

Kako vas nije sram pisati o ovome uz ovakvo stanje u državi?

TU
turbolet
06:34 23.04.2022.

Vrlo zanimljiv članak

BE
belototo
19:24 22.04.2022.

Fenix kao izvor vijesti... 🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije