Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let QZ8501

Nastavlja se potraga za nestalim avionom, sumnja se kako je završio na dnu mora

Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
29.12.2014.
u 07:25

U avionu Airbus A320-200 se nalazilo 155 putnika, od čega je 138 odraslih, 16 djece i jedno novorođenče

Nastavlja se potraga za avionom AirAsie, koji je jučer nestao sa 162 ljudi. Šef potrage u Indoneziji kazao je kako trenutno dostupno informacije ukazuju da bi avion mogao biti na dnu mora, iako za to još nema pravih dokaza, javlja BBC.

Indonezijske vlasti kasnije su poručile kako su australski uočili 'objekte u moru' u području na kojem se traga za avionom.

Zapovjednik zračnih snaga Dwi Putranto kazao je kako su mu Australci javili da su detektirali sumnjive predmete u blizini otoka Nangka, oko 1120 kilometara od mjesta gdje je izgubljen kontakt sa zrakoplovom.

Podsjetimo, avion malezijske kompanije AirAsia nestao je sinoć na letu od indonezijske Surabaye do Singapura s više od 160 putnika.  Prema pisanju ABC-ja počela je velika pomorska potraga Javanskog mora.

U avionu Airbus A320-200 se nalazilo 155 putnika, od čega je 138 odraslih, 16 djece i jedno novorođenče. Uz njih u avionu su bila i dva pilota te pet članova kabinskog osoblja.

Let QZ8501 izgubio je kontakt oko 07.24 sati (00.24 sati po našem vremenu), sat vremena prije no što je trebao stići u Singapur.

Iz kompanije poručuju kako je prije no što je izgubljen kontakt, zbog lošeg vremena pilot zatražio promjenu smjera, no poziv u pomoć nije odaslan.

>> Nestao avion AirAsie sa 162 putnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije