Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinarska nagrada

Naslovnice 24sata osvojile dva prestižna priznanja

24 sata naslovnica
Foto: 24sata
17.11.2015.
u 00:05

U kategoriji najbolje naslovne stranice nacionalnih dnevnih novina nagrađena je tema 24sata o udaru cijena na hrvatske građane nakon ultimatuma iz Europske unije od 16. travnja 2015.

Naslovnice 24sata i priloga Panorama osvojile su dva prestižna priznanja na 17. dodjeli nagrada European Newspaper Award (Europske novinarske nagrade).

U kategoriji najbolje naslovne stranice nacionalnih dnevnih novina nagrađena je tema 24sata o udaru cijena na hrvatske građane nakon ultimatuma iz Europske unije od 16. travnja 2015.

Dvije naslovnice Panorame, od 27. siječnja i 4. veljače 2015., dobile su zajedničku nagradu u kategoriji naslovnih stranica priloga nacionalnih dnevnih novina. Teme tih priloga bile su 70. obljetnica oslobođenja logoraša iz Auschwitza i specijalni prilog s ispovijestima poznatih Hrvata kako su pobijedili rak.

>>Najbolje poslovali 24 sata i Večernji, EPH i Novi list u gubicima

Komentara 2

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:34 17.11.2015.

Jel to naslovnica za Hrvatsku ili od vašeg gazde za Srbiju?

FO
ForeignLegion1987
12:35 17.11.2015.

sta je sad milanovicu a i svi oni koji su dali glas ovom biseru i ovoj dotalno hrvatsko mrziteljskoj zlocin ackoj organizaciji sdp i koalicija cijelo vrijeme lazu gradjane,,,rekli su kako iz europske unije stizu sve pozitivne vijesti,,,ovo je nesto drugo od njegovih rijeci,,,i most ako im da svoj glas,,i ako biser milanovic i dalje bude premijer sa tim cinom je most izdao narod i samog sebe i u tom slucaju garantirano imati ce narod na ulici jer sdp nije pobijedio nego izgubio to sto su mu se privukli pupavc ic i ovaj sitnis od manjina je prevara i prevarili su narod a to im narod nece niti oprostiti niti zaboraviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije