Naslovnica Vijesti Crna kronika

Naoružana upala u banku i utekla s plijenom, nema ozlijeđenih

U poslovnici Fine koja je opljačkana na Vrbanima bili su jedino zaštitar Sokol Marića i djelatnica. Koliko je novca oteto, nije poznato.
10. studenoga 2011. u 11:05 17 komentara 7 prikaza
Pljačka Vrbani (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Naoružani razbojnici opljačkali su u četvrtak u jutarnjim satima poslovnicu Fine na zagrebačkim Vrbanima, ali i poslovnicu OTP banke u Sesvetama.

Na sreću, za oružanih pljačaka nitko nije bio ozlijeđen. Zasad nepoznati maskirani muškarac upao je nešto prije devet sati u Finu u Rujanskoj ulici. U tom trenutku nije bilo stranaka, već samo zaposlenica i zaštitar tvrtke Sokol Marić. Razbojnik im je zaprijetio pištoljem, a zatim pobjegao s plijenom.

Otprilike dva sata nakon te pljačke u istočnom dijelu grada, točnije u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama, na poslovnicu banke namjerila se razbojnica. Detalji pljačke, poput onih je li u trenutku razbojstva u banci bilo stranaka te je li razbojnica bila maskirana, nisu poznati jer je policijski očevid bio u tijeku.

No ono što se zna jest da je nepoznata razbojnica, poput “kolege” joj na Vrbanima, bila naoružana pištoljem kojim je zaprijetila djelatnicima tražeći novac. Za koliko je “olakšana” Fina, odnosno banka, još nije utvrđeno.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • Deleted user:

  predlažem da meni prepuste osiguranje banaka u pola cijene i to pomoću strašila imam ih u polju dovoljno, sigurno bi bolje sačuvali povjereno nego ovi zaštitari.

 • TM:

  Steta sto ih nisu skinuli do gola i istjerali van na hladnocu jer ti serifi iz Fine skidaju i sirotinju do gola sa ovrhama i tjeraju iz svojih kuca.

 • Avatar almaminjo
  almaminjo:

  neka...i oni pljačkaju nas