Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica laburista

Nansi Tireli: Plaše me najave da se Most već odlučio za HDZ

27.01.2015., Zagreb - Zastupnica Nansi Tireli odrzala je u Saboru konferenciju za medije o laznim RBA stedionicama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.11.2015.
u 09:48

Sigurno da me to plaši, jer sam članica lijeve koalicije u koju vjerujem. Nisam tu ni zbog čega drugog nego vjere da ova koalicija može nastaviti ovaj niz, rekla je Tireli

– Bilo bi u redu da Most nezavisnih lista, nakon dva tjedna pregovora, donese odluku o tome kojoj će se koaliciji prikloniti kako bi se sastavila Vlada – izjavila je danas predsjednica Laburista Nansi Tireli za N1 televiziju.

Trebali bi sagledati odgovore koje su dobili od naše koalicije, ali i one koje će danas dobiti od HDZ-a, i da u tim odgovorima nađu partnera kojem vjeruju i za kojeg misle da će ovo što traže nastaviti raditi, rekla bih i dalje, jer mislim da su građani vidjeli da se veliki broj pitanja i traženja Mosta već u ovih četiri godine počeo provoditi, i upravo je u našim odgovorima navedeno sve što je već u postupku, a što Most traži da se realizira – rekla je Tireli.

Kazala je i kako je plaši najava da je odluka već donijeta to jest da je Most, odnosno Božo Petrov, odlučio da želi koalicijsku vladu s HDZ-om.

Sigurno da me to plaši jer sam članica lijeve koalicije u koju vjerujem. Nisam tu ni zbog čega drugoga nego vjere da ova koalicija može nastaviti ovaj niz. Postojala je vizija, ispravljalo se ono što godinama nije trajalo i plaši me da je dogovor Mosta moguć s HDZ-om, ali to je odgovornost Mosta, imaju pravo na to. Osvojili su povjerenje birača za 19 mandata – istaknula je Tireli.

>> Petrina ljutit jer su predsjednica i Petrov nasamo razgovarali. Sve je više pritisaka na Most

Komentara 122

DO
domoljubdokraja
10:02 30.11.2015.

Hej. Lajali su na ove komunjare do prije pola godine. Sada govori kako ova vlada ide pravim smjerom i ispravlja nepravde????? Pa samo joj pogledajte otužnu, ljigavu facu i sve će vam biti jasno. Iz istog sela odakle i onaj gologuzan Hrelja. Fuuuj

HR
hrUsrcu
09:57 30.11.2015.

plaši najava da je odluka već donijeta to jest da su Most odnosno Božo Petrov odlučili da žele koalicijsku vladu s HDZ-om. - meine plase tvoje (ckpkh) izjave

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:08 30.11.2015.

A mene je strah, što je tebe Nensi to strah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije