Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što ih je dočekalo

Nakon ovoga dva puta ćete razmisliti hoćete li psa ostaviti samog kod kuće

pas napravio nered
Foto: Imgur
1/4
07.04.2016.
u 10:04

Jedna je obitelj ostavila svog ljubimca na samo tri sata zatvorenog u kući, a kada su se vratili imali su što vidjeti

Ako ikada ostavljate psa samog u kući nakon ovih fotografija razmislite želite li to ponovno učiniti. 

Jedna je obitelj, naime, ostavila svog ljubimca na samo tri sata zatvorenog u kući, a kada su se vratili imali su što vidjeti. 

Cijela kuća bila u je potpunom kaosu pa se čini kako se psu baš nije svidjelo to što su ga njegovi vlasnici ostavili samog. Fotografije kuće su objavljene na Imguru i odmah su postale pravi hit na internetu. 

>> Labradorica otišla u šetnju i vratila se s vrećom marihuane 

Komentara 13

BA
Bambaulo
12:10 07.04.2016.

Haskiji inače stvaaaaarno ne vole biti sami..

OS
osica
10:37 07.04.2016.

"To su bedastoće." Psa treba postepeno naučiti da bude sam u kući, postoje metode, koje sam pročitala i i primijenila i nisam pogriješila . Moj pas ostane sam u kući, nikad ništa ne dira osim svoje igračke, a sve mumu je na dohvat šapica pogotovo stvari na niskim policama, stoliću i sl. "Zna da ćemo doći i strpljivo čeka". Psi nemaju osjećaj za vrijeme. Bitno da dođete u nekakv o primjereno vrijeme jer i pas ima svoje potrebe, osim fizioloških potrebnno mu je i naše društvo, pohvala, maženje kao nagrada " jer je čuvao kuću". Psi su jednostavni, mi smo komplicirani s " velikim psom u pet kvadrata, koji mu nisu dovoljni da osam sati diše. "

OV
ovrhovršitelj
12:40 07.04.2016.

Kad vam dođe dijete i kaže da hoće psa, vi mu kažite , reci kakvog hočeš, kad izabere uzmite ga za ruku i odvedite kod prijatelja ili poznanika koji ima takvog psa i neka se naigra do mile volje, jer pas je jako, jako velika i skupa obaveza, znam to iz iskustva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije