Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAREKOVIĆ O OPERACIJI BLJESAK:

FOTO Vojska Republike srpske krajine znala je za napad, a naši su znali da oni znaju: No jedno je ipak ostalo iznenađenje

01.05.2024.
u 15:35

Točno u 5.25 sati, nakon što su dan ranije propali pregovori o otvaranju autoceste Zagreb – Lipovac, hrvatska je vojska krenula u akciju oslobađanja zapadne Slavonije, mjesecima prije pomno isplaniranu i nazvanu Bljesak.

Ključne riječi

Komentara 29

FR
FraneTente1861
16:51 01.05.2024.

Godine prolaze ali uspomene i ponos samo raste!Hvala svim braniteljima!Moji su bili u HV, HOS i HVO. Junacka Hrvatska braca.Ako treba opet cemo biti spremni za domovinu!!

LL
lijepa_li si
17:31 01.05.2024.

nikad narod zaboravit franju, gojka i vitezove hrvatske neće!

Avatar Heisenberg
Heisenberg
18:08 01.05.2024.

Vidite djeco, 91. sam/smo, išao na ratište bez oružja. Vozili smo se autobusima autoputem, nadlijetali su nas migovi. Mi bez oružja, tek po dolasku na liniju preuzimali smo oružje od dečki koje smo došli smijeniti. Oni bi se vraćali isto nenaoružani. To su bili prvi dani rata. I nitko nije strahovao, svi puni pozitive i elana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije