Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
46-godišnjak iz Pregrade

Najmlađa žrtva je tetraplegičar. Bolovao i od visokog tlaka te gojaznosti

Bolnica
Foto: DPA/Reuters
1/10
07.04.2020.
u 17:15

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije izrazio je sućut obitelji preminuloga te pozvao sve da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Najmlađa žrtva koronavirusa u Hrvatskoj, 46-godišnjak iz Pregrade, bio je tetraplegičar. Bolovao je i od visokog krvnog tlaka te gojaznosti.

On je prvi preminuli COVID-19 pozitivni pacijent s područja Krapinsko – zagorske županije. U večernjim satima 28. ožujka bio je u teškom općem stanju zaprimljen u Izolacijsku jedinicu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana.

"Odmah po dolasku i procjeni stanja, pristupilo se mjerama intenzivnog liječenja, pacijent je stavljen na respirator i stabiliziran, a u ranim jutarnjim satima 29. ožujka dogovorno je premješten na daljnje liječenje u Kliniku za zarazne bolesti „dr. Fran Mihaljević“, gdje je liječen do 6. travnja , kada je unatoč svim primijenjenim mjerama preminuo", priopćio je Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije izrazivši sućut obitelji preminuloga te pozvavši sve da se i dalje  pridržavaju svih propisanih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

VIDEO: Nastavni zavod za javno zdravstvo uveo drive-in stanicu za testiranje na koronavirus

Ključne riječi

Komentara 32

AN
andreja1972
18:17 07.04.2020.

Kaj niste jucer rekli da je bio zdrav ko dren?

DU
Deleted user
17:55 07.04.2020.

Kako mogu reći da nije imao ozbiljnijih zdravstvenih problema a pokojni tetraplegičar,gojaznost,tlak,vjerojatno i dijabetes.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:18 07.04.2020.

Znači dr. Markotić je lagala! Pacijent je umro na NJENOJ klinici i to su podatci koje je morala znati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije