Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HBK

Nadbiskup Puljić: Pandemiju nećemo moći riješiti ovako razjedinjeni

18.12.2021.
u 07:00

- Crkva ne može propisivati državi što joj je činiti, pogotovo ne u izvanrednoj situaciji kao što je pandemija korone, poručuje Puljić.

Komentara 25

Avatar Zavratnica
Zavratnica
08:42 18.12.2021.

Došlo je do krize morala u Crkvi. Vodstvo crkve u Hrvata podupire HDZ koji radi sve suprotno katoličkom nauku,a zauzvrat dobiva novac iz državnog proručuna.

MK
mksdk
09:18 18.12.2021.

Iracionalno definiran cilj kojega se nastoji postići iracionalnim, štetnim i zlim metodama. Posljedica, nikakvo jedinstvo nije moguće postići.

OL
Oliva
08:14 18.12.2021.

Po normama kako se proglašava pandemija u svijetu trenutna corona kriza nema uvjete za proglašavanje iste. Bolje da crkva razmišlja gdje je za 10 godina i što se događa s njom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije