Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga završena

Šestogodišnja djevojčica nestala na Šolti pronađena živa i zdrava

Donje Selo
Foto: Screenshot/GoogleMaps
1/3
15.08.2018.
u 13:58

Odšetala tri i pol kilometra

Sretno je završena potraga na Šolti  za šestogodišnjom djevojčicom Martom Matrljan u mjestu Donje Selo.

- Curica je odšetala čak 3,5 kilometra do jedne uvale. Našli su je mještani i vratili su je kući. Nije ozlijeđena i sve se dobro završilo. Našli su i psa s kojim je odlutala. U akciju smo uključili sve, vatrogasce, policiju, potražne pse i helikopter. Dobro je što se informacija da je nema brzo proširila društvenim mrežama i ljudi su na vrijeme reagirali - rekao nam je pročelnik splitske stanice HGSS-a Frane Bebić za 24sata

Nestala je oko 9.30 sati zajedno sa smeđim psom. Djevojčica inače nosi naočale, ali je izašla bez njih. Odšetala je tri i pol kilometra od kuće.

U potrazi su sudjelovali mještani, policija, vatrogasci i HGSS. 

 

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
14:22 15.08.2018.

Hvala Bogu za jednu dobru vijest.

KT
KTM
14:37 15.08.2018.

Hvala Bogu

LU
lupa
15:37 15.08.2018.

To se i meni desilo na jednom nasem otoku. Nisam imala ni pet godina kada sam odlucila hrabro sama kuci sa plaze, zbrisala dedi (sto je bilo lako jer njegov fokus i u kasnim 80im je bio na obnazene sise) i fulala skretanje. Dan danas se sjecam gospodina koji me nasao, posjeo uplakanu u auto i vozio po otoku i ispred svake kuce pitao da li je moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije