Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO DA JE MRTVA

Na plaži ugledao golu ženu i potrčao joj pomoći, a onda je shvatio koga spašava

Ilustracija
Pixabay
10.02.2022.
u 09:47

Amerikanac Chris Ford (67) tražio je naplavine nakon nedavne oluje kada je naišao na golo žensko tijelo koje je ležalo na trbuhu, no onda je shvatio o čemu je riječ

Jedan je umirovljenik ostao u šoku kada je potrčao na plažu pomoći ženi koja je bespomoćno ležala, no kada joj se približio, shvatio je koga spašava. 

Naime, Amerikanac Chris Ford (67) tražio je naplavine nakon nedavne oluje kada je naišao na golo žensko tijelo koje je ležalo na trbuhu. 

No, kada se približio tijelu, shvatio je da je riječ o silikonskoj lutki za seks, piše Mirror

Umirovljeni fotograf kazao je kako ga je oduvijek bio strah da će prilikom svojih potraga za naplavinama naići na mrtvo tijelo, ali da mu je laknulo kada je shvatio da je riječ o lutki. 

Kada je otkrio lutku, brzo je pozvao svoju partnericu da je fotografira. 

– Bila je kao ljudska figura, ali previše čista i lijepa i nije imala glavu. Čim sam joj se približio, vidio sam da je lutka za seks – ispričao je Chris iz Portlanda. 

Fotografije ''tijela'' možete pogledati ovdje. 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar toxic alien
toxic alien
12:59 10.02.2022.

Nije ni cudo sto se prevario jer mnoge zene ovih dana izgledaju k'o lutke na napuhavanje koje mozes kupiti u svakom sex shopu...

GE
geler203
14:47 10.02.2022.

Mislio sam na večernjem sam pročitao sve sa dna. Može i niže. Čestitam.

IP
info_punkt
12:09 10.02.2022.

jel odmah iskoristio situaciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije