Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području Gradca

Na izbornoj proslavi okupilo se stotinjak osoba, policija prijavila njih 12

Gradac
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
18.05.2021.
u 14:39

Protiv svih slijedi podnošenje Optužnih prijedloga nadležnom Općinskom sudu u Makarskoj

Slavlje SDP-ovoga kandidata Matka Burića zbog pobjede u prvom krugu na izborima za načelnika Općine Gradac prekinula je policija koja je izvijestila kako su u nedjelju navečer, 16. svibnja zaprimili informaciju da se na području Gradaca oko 22:45 sati na javnom mjestu okupilo oko 100-tinjak osoba koji narušavaju javni red i mir.

Izašli su na teren i napisali 12 prekršajnih prijava. Izvijestili su kako su utvrdili kako je 45-godišnjak ostvario obilježja prekršaj Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (kršenje ograničenja na privatnom okupljanju). Isto tako, kažu kako je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je 37-godišnjak vikanjem i pjevanjem, te omalovažavanjem policijskih službenika ostvario obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te da je počinio prekršaj Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja jer je posjedovao bengalku.

Također je za još ukupno deset osoba utvrđeno da su ostvarili obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira narušavajući mir građana na naročito drzak način. Protiv svih slijedi podnošenje Optužnih prijedloga nadležnom Općinskom sudu u Makarskoj.

VIDEO Ankica Mamić: Pobjednik izbora je promjena, to su građani jasno poručili strankama

Ključne riječi

Komentara 1

FM
fmica
19:55 19.05.2021.

a ostli su iz dobrih familija pa ih pustili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije