Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topništvo Hrvatske vojske

Na Crvenu zemlju palo je oko 1500 granata. Tuklo se i na Knin, ali prekomjerne vatre jednostavno nije bilo

06.08.2023.
u 08:00

"Topništvo Hrvatske vojske je u Oluji dalo golem doprinos, a da bismo u tome uspjeli morali smo biti maksimalno usklađeni i koordinirani sa svim drugim postrojbama. Samo se na taj način moglo ostvariti željeni rezultat, a mi smo to imali i u svojim planovima", kaže Zvonko Virag koji je bio zapovjednik topničko-raketnog diviziona u 7. gardijskoj brigadi Pume

Komentara 10

PA
Pahor
10:36 06.08.2023.

Pamtim te dane, kakva radost, kakvo veselje, uspjeli smo otjerati baagru koja nas je godinama terorizirala

Avatar Vukomerec
Vukomerec
10:55 06.08.2023.

Čestitke hrvatskim topnicima!

CR
Croatiadobola
09:26 06.08.2023.

Rsk je obrisana sa lica zemlje jer je bila kriminalna tvorevina koja je godinama bila teror za gradove i sela u Hrvatskoj. Zbog bjesomučnog granatiranja hrvatskih gradova i sela, zbog neprospavanih noći u podrumima, zbog 15 tisuća pobijenih i poginulih, zbog oko 400 djece pobijenih, zbog Ovčare, Škabrnja, Sunja, Dubrovnika, Rosinjače, Voćina, Baćina i još 100tina stratišta imali smo potpuno pravo obrisati sa lica zemlje kancerogenu tvorevinu rsk. Strancima se to uklapao u plan jer je tom operacijom zaustavljen zločinački pothvat vojske rs u BiH i vojske rsk u Hrvatskoj. Znači 2:0. Taj isti sud je rekao da su se zločini dogodili, što nitko ne spori, ali oni nisu organizirani od strane Hrvatske vojske i policije već su pojedinačni zločini bezobzirne osvete. To niste i ne želite prenijeti jer bitno je da patoloski lijepite ndh uz RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije