Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMUTNJA U NJEMAČKOJ

Muškarac uznemirio cijelo susjedstvo: Nisu mogli vjerovati što je radio u svom dvorištu

Njema?ka naredila zatvaranje ?etiri ruska konzulata
Foto: Steven Hutchings/DPA
03.06.2023.
u 11:13

Nekome od susjeda očigledno je zasmetao modni odabir muškarca koji je bio pod dojmom da ga se u dvorištu ne može vidjeti

Nesvakidašnja situacija uzbunila je susjedstvo u Siegsdorfu u Bavarskoj prošlog ponedjeljka. Naime, goli vrtlar izazvao je pomutnju među susjedima koji su odlučili pozvati policiju.

- Dobili smo poziv kojim nam je javljeno da vlasnik kuće gol trči kroz vrt, priopćila je njemačka policija, prenosi Fenix magazin.

Nekome od susjeda očigledno je zasmetao modni odabir muškarca koji je bio pod dojmom da ga se u dvorištu ne može vidjeti zbog visoke ograde, kako je rekao policijskim službenicima koji su ga po dolasku zatekli kako potpuno gol obavlja vrtlarske poslove. Dolazak policije šokirao ga je, no odmah se obukao i došao do njih.

S obzirom na to da ga je netko od susjeda ipak vidio, muškarac je rad u dvorištu morao dovršiti odjeven

VIDEO Mještani okupljeni kod uvale Vruja proslavili početak rušenja ilegalne gradnje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije