Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA ISPOVIJEST

Mučna priča žrtve seksualnog nasilja: Silovao me muž, rodila sam dijete koje sam htjela ubiti

HRT
19.11.2020.
u 22:03

Ljubavna romansa uskoro se pretvorila u pakao. Osjećala se jadno, iskorišteno, poniženo. A onda novi šok, spoznaja da s njim čeka treće dijete.

Kristina je znala da mora pobjeći od oca. Otišla je od kuće tražeći svog spasitelja. S 19 godina upoznala je visokog, crnog, zgodnog muškarca. Nije ni pio ni pušio. Činio se savršenim. Sve do jednog dana.

- Nakon njegovih šamara i bacanja uz zid, mislila sam da će drugo dijete promijeniti situaciju. Možda se on promijeni, možda sam ja nešto kriva. Možda sam krivo nešto rekla. Možda nisam oprala suđe na vrijeme. Možda sam spavala duže, jer sam rodila prvo dijete s posebnim potrebama. Njemu sam poklonila svu pažnju, pa sam mislila možda drugo dijete promijeni to sve. Možda se on promijeni, možda bude bolji, kazala je Kristina Koren Kudelić u razgovoru za HRT-ovu emisiju Puls.

Zasićeni sedmogodišnjim podstanarskim  životom, a sretni zbog rođenja drugog djeteta odlučili su krenuti ispočetka. Negdje drugdje, daleko od svih. Preselili su se u Francusku.

Ljubavna romansa uskoro se pretvorila u pakao. Osjećala se jadno, iskorišteno, poniženo. A onda novi šok, spoznaja da s njim čeka treće dijete. Tek nakon rođenja trećeg djeteta, nakon 7 godina bračnog pakla smogla je snage da ga napusti. 

 - Ja sam, primjerice, htjela spavati u drugoj sobi, ali on nije dao i onda je krenulo. Počeo je uzimati moje tijelo kad ja nisam htjela, a zaista nisam htjela. Molila sam ga da prestane. Kad sam mu rekla da mi prestane to raditi on je tek kratko rekao da je mogao biti i grublji. To treće dijete začeto je takvim činom. Nisam znala što da radim. Osjećala sam se grozno. Pokušala sam ubiti sebe i dijete, ali hvala dragom Bogu da u tome nisam uspjela. Čak me on našao kako sjedim s kuhinjskim nožem na podu.

Kristina kaže kako joj je partner rekao da odloži nož i da će sve biti u redu.  Uskoro se odvažila na bijeg, sama s troje djece, bez potpore najbližih. Krenula je ispočetka.

- On je prema drugima bio izvrstan, pomagao je svima, svi su ga obožavali. Samo sam ja bila ta koja ne valjam, a prijateljice su mi govorile da ću teško naći boljega od njega, kazala je shrvana Kristina.

CIJELI RAZGOVOR SA ŽRTVOM SEKSUALNOG NASILJA MOŽETE POGLEDATI U PRILOGU HRT-a

 

Ključne riječi

Komentara 51

AV
Avimm
05:10 20.11.2020.

Ja svoju Bosanku nisam tukao,kada se pocela karindat okolo meni nije davala,ali kada je dobila poziv za rastavu ispale su joj oci jer nije vjerovala sto govorim.Sada lijepo zivim a ona sa jednog na drugi i.gleda kome da se uvali

AR
ares2020
05:26 20.11.2020.

Osnovni princip novinarstva je da se čuje i druga strana a toga u ovom članku nema. Ne bih bio iznenađen niti da je priča potpuno izmišljena.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:17 20.11.2020.

Vidjela princa na konju pa izabrala konja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije