Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Motociklistkinja naletjela na pješakinju, obje hospitalizirane

nesreća
Foto: ilustracija
29.09.2014.
u 20:44

Tijekom očevida za sav promet bila je zatvorena Jadranska magistrala

Dvije ženske osobe hospitalizirane su nakon teške prometne nesreće koja se oko 16 sati dogodila na Sukošanu, na izlazu prema Tustici, prenosi Zadarski.hr.

Prema informacijama PU zadarse, 24-godišnja motociklistkinja, koja je upravljala motorom Yamaha splitskih registarskih oznaka, naletjela je na pješakinju u dobi od 67 godina, koja inače boravi u Sukošanu. Obje su prebačene u zadarsku Opću bolnicu.

Tijekom očevida za sav promet bila je zatvorena Jadranska magistrala.

>> Pijana vozačica zabila se u motocikl, dvoje teže ozlijeđenih

>> Majka poginulog bajkera: Pogledajte ovu snimku i usporite!

Komentara 1

MX
Mister X
22:42 29.09.2014.

Yamaha splitskih registarskih oznaka, naletjela je na pješakinju ( na Jadranskoj magistrali ) u dobi od 67 godina, koja inače boravi u Sukošanu i prelazi magistralu kad nailazi motorno vozilo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije