Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOJA.HR

Moj kraj, moja uspomena, moja budućnost – otkrivamo zašto volimo Hrvatsku

Lijepa naša
Foto: Pixabay
1/4
03.04.2021.
u 07:00

Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta HRT-om pokreće novi multimedijalni projekt kroz koji ćemo predstaviti Hrvatsku i njezine županije te otkriti sve ljepote i običaje Lijepe naše

Pod sloganom "Moj kraj, moja uspomena, moja budućnost“ multimedijalnog projekta Moja.hr kroz koji će Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta Hrvatskom radiotelevizijom predstaviti Hrvatsku i njezine županije, u svibnju započinju objave reportaža u Večernjaku i na HTV-u.

Foto: Pixabay

Ovim projektom u kojem ćemo predstaviti svih 20 županija te Grad Zagreb želimo promovirati svaki kutak Lijepe naše. Kroz projekt  želimo potaknuti ljude da nam ispričaju zašto vole kraj u kojem žive te da nam na originalan i kreativan način pokažu – evo zašto je moje mjesto moje. Od toga, uostalom, dolazi i naziv projekta Moja.hr. Po objavi svih reportaža, izabrat ćemo pobjednika – županiju koja je najbolje uspjela predstaviti sve svoje ljepote.  

Foto: Pixabay

Naime, u sklopu projekta Moja.hr 20 županija i Grad Zagreb odabrat će predstavnike koji će kreirati video u trajanju od jedne minute. Priče se mogu temeljiti na osobama, prirodi ,društvenim pojavama, običajima, svakodnevnim događanjima. Bit će to autorske priče, životne i duhovite jer je ideja potaknuti ljude da se ne natječu brojevima i statističkim podacima, već ljepotom, kreativnošću i emocijom. Upravo je takva promocija Hrvatske, njezinih mogućnosti i njezine turističke ponude svrha ovoga projekta u kojem minuta promocije traje godinu dana. Stoga želimo potaknuti županije da u pripremu uključe one koji najbolje poznaju svoj kraj te da prvenstveno pruže priliku mladim ljudima, da se na ovaj način njihov rad prepozna i na nacionalnoj razini.

Foto: Pixabay

A od svibnja do lipnja 2021. u Večernjem listu i emisiji Hrvatske televizije "Dobro jutro Hrvatska" predstavit će se po jedna županija i Grad Zagreb. Sve će reportaže biti objedinjene na središnjem mjestu projekta – micrositeu Moja.hr dok će pobjednici biti proglašeni na svečanoj završnici, uz prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji. Županija koja bude pobijedila bit će domaćin završne svečanosti 2022. godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije