Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U ISTRAŽNOM ZATVORU

Mladića koji je autom udario glumca Bogdanovića odala - otpala registracija

Aleksandar Bogdanović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
26.12.2019.
u 20:06

Mještani Tenje, nadomak Osijeka, nisu nam mogli ništa više reći o ocu mladića, no vozača su opisali kao osobu koja, iako nema vozačku dozvolu, je i ranije znala sjesti za upravljač Kije, a to potvrđuje i fotografija na njegovom Facebook profilu

Prometna nesreća u kojoj je u subotu 21. prosinca stradao glumac Aleksandar Bogdanović potresla je Osječane koji se već danima pitaju što se sve događalo nakon nesreće i zašto se dugo nije otkrilo tko je bio vozač.

Kako neslužbeno doznajemo mladić Branislav Smiljanić (22) nakon što je vozilom udario u pješaka Bogdanovića, odmah se udaljio s mjesta nesreće. U vozilu su još bila i njegova djevojka i još dvoje putnika.

No, pri bijegu nije primijetio da je na mjestu nesreće ostala tablica njegovog automobila. Policajci koji su došli na očevid imali su stoga lak posao.

Presreli su njihovo vozilo Kia Sorento sat vremena kasnije u Zagrebačkoj ulici, nedaleko od kobnog pješačkog prijelaza. Izvukli su ih sve osobe iz vozila, a vozača odmah alkotestirali, tako nam prepričavaju očevici.

Mladić je odmah bio uhićen dan, a kako stoji u policijskom izvješću, doznali smo, otpušten je u drugo jutro oko 11 sati.

Dva dana kasnije, na Badnjak, općinsko državno odvjetništvo, ipak je izvijestilo kako je vozač ispitan te da je završio u istražnom zatvoru. S obzirom na to da se četiri dana nikako nije uspijevalo doznati identitet vozača, osječka javnost počela je sumnjati i komentirati na društvenim mrežama, kako je riječ o sinu policajca. Ta se informacija u četvrtak, kako se čini, ispostavila istinitom.

Mještani Tenje, nadomak Osijeka, nisu nam mogli ništa više reći o ocu mladića, no vozača su opisali kao osobu koja, iako nema vozačku dozvolu, je i ranije znala sjesti za upravljač Kije, a to potvrđuje i fotografija na njegovom Facebook profilu.

Samog vozača opisali su kao mladića drskog ponašanja.

Komentara 11

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:27 26.12.2019.

A stari koji sineku daje auto bez vozačke?!? Gdje je njegova odgovornost?!? I on je za zatvor skupa sa debilčekom kojeg je prekrasno odgojio, da gazi ljude i da pobjegne kao da je psa zgazio.

DO
domxerex
21:16 26.12.2019.

Hvalim te bože pa nije neki branitelj nego neki goloruki ugroženi. Inače bi sada svi samoproglašeni antife naricali o rastućem us..štvu i plakali nad 17 milijuna pobijene nejači, nad tisućljećima us..škog (NDH kvislinzi - ne smijem spominjati inače 7 dana zabrane jer nisam ugroženi ili crveni) terora nad ugroženim golorukim nebeskim narodom. Već sam se bojao da ću slušati litanije i itrade o genocidnosti us..škog naroda (crvenima i ugroženima je to sinonim za hrvate). Još bih jednom zahvalio dragome bogu što je tako. Ono što sada slijedi ima dvije mogućnosti. Ili će ga pustiti iz pritovra da pobjegne u otadžbninu pa dati izjavu za naivnu javnost da je nsdostupan organima gonjenja. Ili će se mobilizirati sva sila antifa braneći ga što je mlad i ugroženi manjinac i vjerojatno će dobiti polovinu minimalne kazne koju neće morati ni odraditi jer će se to izgubiti negdje u silnim ormarima (tamo slučajevi idu na zrijenje - baš poput dobrog sira ili vina - što dulje to bolje) po hodnicima Osječkog suda. Pstoji malecka vjeroatnost da ga neki crveni sudac dokači jer Pupi nije glasovao protiv Plenkija kada su to crveni htjeli ali sumnjam jer je to sada važno da podrže tvorca zoranizama za funkciju na koju je pljunuo i rekao ukinuti u državi koju je nazvao slučajnom. Baš primjereno. Nadam se da sam bio dovoljno zločest i nanio dovoljno duševne boli urbanima naprednjacima,. Slobodno udarite minus ako se osjećate uvrjeđenim kada već niste povrijeđeni. Ne kajem se kada ste vi u pitanju.

VE
verrmaj
21:14 26.12.2019.

Jabuka ne pada daleko od stabla !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije