Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Dječja patrola na Adventu: Pogledajte što je snimila GO PRO kamera na glavi šestogodišnjaka

Pogledajte kako izgleda čaroban zagrebački Advent iz dječje perspektive
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/8
11.12.2019.
u 08:40

Šestogodišnji Bela obišao je zagrebačke adventske lokacije sa svojim prijateljima Martom, Tildom, Ivom, Lukasom, Franom i Maksimom, koji su zajedno bili naša adventska „dječja patrola“

Zabava za klince na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu je zajamčena i raznovrsnija nego ikad! Na Adventu na Zrinjevcu ih čekaju kućice s omiljenim slatkišima i blagdanskim specijalitetima, na Tomislavovu trgu mogu klizati u magičnom Ledenom parku, klizalište i bogata gastro ponuda čeka ih i na Božićnoj bajci by Mastercard, a klizati se mogu i na Dječjem Adventu u Vrapču. Na Fuliranju razigranu djecu čekaju penjalice, borovi sa šarenim kuglicama, veliki sobovi na sanjkama, kutak za obiteljsku pusu, ogromna krletka s ljuljačkom i šarene slastice kao stvorene za veselo mljackanje. No kako zapravo izgleda čaroban zagrebački Advent iz dječje perspektive?

Najviše su mi se svidjele kućice s kuglicama za bor u kojoj je ona velika zagrebačka crkva (op.a. Katedrala) i bilo nam je lijepo na Adventu jer je bila glasna muzika pa smo mogli puno plesati. Papali smo hrenovke i pomfrit i cure su nam puno pojele krumpirića, ali onda smo probali fritule, a nama su bile finije jer su imale cimeta pa smo ih mi sve pojeli - kaže šestogodišnji Bela, koji je zagrebačke adventske lokacije, obišao sa svojim prijateljima Martom, Tildom, Ivom, Lukasom, Franom i Maksimom, koji su zajedno bili naša adventska „dječja patrola“. Dječji adventski doživljaj snimali smo go pro kamerom, a kako je to izgledalo provjerite ovdje:

Klinci su se super zabavljali, kušali razne oblizeke i dali zeleno svjetlo slasnim delicijama. Na kućici Mason Burgers&Staff guštali su u mini burgerima. Kolutiće hrenovki uz fino pecivo pripremili su im na kućici Berlin dok im je “Debela maca” odnosno “Fat Cat” ispržila slasne krumpiriće. Nakon konkretne klope na red su došli slatki specijaliteti. Ekipa iz Lumperaja prepremila im je šnenokle. Malo keksića, šnenoklica, bombončića, čokolade i kreme od vanilije oduševili su našu dječju patrolu. Mini fritule spremila im je Nonina tajna, a na degustaciji su bili i španjolski churrosi i Brioche Ice Cream iz kućice Pastel de TasteAtlas. U brioche pecivo sakrili su se sladoled, keksi i čokoladni namaz. Kućica poznatog kornatskog restorana Opat za klince nudi palačinke iz krušne peći s orasima i Nutellom.

Pogledajte kako izgleda čaroban zagrebački Advent iz dječje perspektive
1/8

Na zagrebačkom Adventu isprobajte sva gastro čuda za koja niste ni čuli i ne zaboravite ponijeti svoje Mastercard® i Maestro® kartice jer za svako plaćanje ovim karticama ostvarujete 10% popusta i to na posebno obilježenim kućicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?