Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavila ga

Mladić osumnjičen za silovanje pušten i tvrdi da je nevin

silovanje
Arhiva VL
25.06.2012.
u 12:00

Određena mu je mjera opreza zabranjivanja prilaska oštećenoj djevojci na razdaljinu manju od 50 metara, kao i bilo kakav drugi kontakt s njom.

Priča o brutalnom silovanju 16-godišnjakinje u Trogiru, proširila se gradom nakon što je maloljetnica završila u Kliničkom bolničkom centru u Splitu na operaciji zbog zadobivenih ozljeda. Što se točno dogodilo, otkrit će istraga.

Osumnjičenog 22-godišnjaka koji je priveden nedugo nakon događaja, državno odvjetništvo je nakon ispitivanja, pustilo na slobodu. Određena mu je mjera opreza zabranjivanja prilaska oštećenoj djevojci na razdaljinu manju od 50 metara, kao i bilo kakav drugi kontakt s njom.

Djevojka je hospitalizirana na odjelu ginekologije, zaključeno je da ne može utjecati na nju, a drugih svjedoka nije bilo. Dvadestedvogodišnjak koji do sada nije imao nikakvih problema s policijom tvrdi kako je seks bio dragovoljan. Nema bojazni da bi mogao ponoviti djelo zbog čega bi ga se trebalo pritvoriti. Istraga se nastavlja.

Državno odvjetništvo zatražilo je vještačenja nakon kojih bi se trebalo rasvijetliti što se zapravo dogodilo u petak noću kada je djevojka prijavila silovanje.

Činjenica je da je 16-godišnjakinja završila na opearcijskom stolu, zbog rupture himena. Obilno je kravrila, ali drugih ozljeda unutarnjih organa, kao ni modrica na tijelu, nema.

U Trogiru se priča kako je 16-godišnjakinja momka otprije poznavala. Sreli su se u petak uvečer u kafiću, popili piće i on joj je ponudio prijevoz do kuće. Sjela je u njegov automobil, a on je skrenuo s ceste i prislio je na spolni odnos. Mladić tvrdi kako je djevojka pristala na seks. To joj je bio prvi spolni odnos. Puknće himena dovelo je do obilnog krvarenja koje nije prestajalo ni kada je došla kući. Navodno je pod utjecajem prestravljenih roditelja, uplašena od čitave situacije, rekla da je silovana.

Policija je napravila službenu bilješku o događaju i izvjestila Državno odvjetništvo. Mladić je ispitan, negira djelo i pušten je na slobodu. Istražni postupak se nastavlja.

Ključne riječi

Komentara 40

JO
joso
14:31 25.06.2012.

ako se inf pokaže točnom , u ljetno podvečerje ovaj bi lik trebao otputovati na bolje mjesto

LO
lopine
12:09 25.06.2012.

tipa treba kastrirat za opomenu drugima ...........

IM
Immanuell
13:40 25.06.2012.

Ovdje je očito najviše dobrodošla krčmarska pljuvačina, od razuma i logike ni slovca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije