Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADIĆ IZ KAŠTELA

Ovo je heroj koji je utrčao u silos i izvukao ozlijeđenog muškarca nakon eksplozije

heroj
Foto: Solin Live
1/8
14.04.2017.
u 15:44

Na pitanje što mu je prolazio kroz glavu dok je ulazio u dim i vatru, odgovara da je pomislio na svoje dvoje djece

U eksploziji u silosu za pšenicu u tvrtki Ameropa Žitni Terminal u Sjevernoj luci u Splitu ozlijeđeno je četvero ljudi. Nitko od njih nije u životnoj opasnosti. Iako su hitne službe brzo izašle na teren, jedan mladić bio je nešto brži od njih. 

Na Facebook stranici Solin LIVE objavljen je video na kojem se vidi mladić u crvenoj majici koji je utrčao u silos i izvukao ozlijeđenog muškarca prije nego je stigla pomoć.

Nazivaju ga Vranjičkim herojem. Riječ je o Mariju Jaliću iz Kaštela koji je bez razmišljanja preskočio ogradu, uletio u silos nakon eksplozije, a pod prijetnjom još jedne, piše Solin Live.

Samo je mislio u tom trenutku, dok se još ni vatrogasci nisu snašli, kako izvući ozlijeđenog koji je dozivao upomoć. Izvukao je Hrvoja Mravka, a kad je hitna stigla, mirno se vratio svome poslu.

Na pitanje što mu je prolazio kroz glavu dok je ulazio u dim i vatru, odgovara da je pomislio na svoje dvoje djece.

– Da je još netko bija u silosu opet bi ušao unutra, iako u stanju šoka i vidnih ozljeda Hrvoje mi je rekao da javim njegovima da će sve biti u redu, rekao je Mario. 

>> Eksplozija kod škole - bomba prerušena kao baterijska lampa raznijela ruku muškarcu

Ključne riječi

Komentara 1

PR
pricalica
16:45 14.04.2017.

Sretan ti Uskrs Mario. Svako dobro Tebi i Tvojoj obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije