Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan u pritvoru

Mladić (19) silovao poznanicu (18) u napuštenoj zgradi u Sisku

silovanje
Arhiva VL
15.11.2010.
u 11:44

Iskoristio je poznanstvo s djevojkom pa je s ulice odvukao u zgradu i prislilio na spolni odnos.

SISAK - Krim-policajci u suradnji sa službenicima sisačke policijske postaje utvrdili su da je 19-godišnji Siščanin krajem listopada ove godine u napuštenoj zgradi u Lađarskoj ulici u Sisku silovao 18-godišnju djevojku s područja Petrinje. On je iskoristio poznanstvo s njom te je odveo u napuštenu zgradu, gdje ju je, nakon što ona nije pristala na spolni odnos, silovao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni mladić je uz kaznenu prijavu doveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Sisku koja mu je odredila 48-satno zadržavanje.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:06 15.11.2010.

mali je pogresno skontao mantru,vodite ljubav a ne rat....

KA
karlovcankica
10:49 20.11.2010.

a sto se tu ima komentirati..nasla se dva bedaka...

Avatar beg
beg
10:42 23.11.2010.

poznat mi je taj slucaj hocu reci jedna kaze \"kakvi ste vi muskarci kad vam se nemoze dignuti K...(ona stvar) i kad je dobila ode na policiju i prijavi silovanje zato nemojte odmah osudivati momka,istraga treba da pokaze dali tu ima silovanja ovako covjek nema sanse da dokaze svoju nevinost uvjek su zene upravu samo postavljam pitanje kako nekoga moze da siluje ako ga nije vezo ili mu stavio oruzje pod vrat znaci ima tu svega nek se lijepo istrazi pa ce se znati sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije