Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROF. DR. SC. STJEPAN BALOBAN

'Mladi naraštaji analizirat će odgovornost politike i Crkve za izumiranje Hrvata'

07.11.2021.
u 15:09

U povodu Deklaracije kojom Katolička crkva traži žurno rješavanje demografske krize razgovarali smo s uglednim prof. dr. sc. Stjepanom Balobanom s Katoličkog bogoslovnoog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pročelnikom Katedre socijalnog nauka Crkve te ravnateljem Centra za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije.

Komentara 10

JA
jadnatikoza
16:05 07.11.2021.

A je li, crkva koja je 30 godina podržavala HDZ-ovo uništavanje zemlje pa time i iseljavanje mladih se najednom probudila i govori o demografskoj katastrofi

RZ
Rocky.Zg
15:52 07.11.2021.

Crkvu nije briga za narod , njoj je jedino važan novac koji dobivaju iz proračuna zbog Vatikanskih ugovora.

CK
CKI
15:51 07.11.2021.

Kako će mladi naraštaji analizirat odgovornost politike i Crkve za izumiranje Hrvata, kada ih neće više biti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?