Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje planinska

Mladen Mlinarević: Ugled svoje tvrtke ne bih ugrozio za 90.000 kuna, koliko je stajala procjena zgrade

Mladen Mlinarević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
14.03.2016.
u 12:13

Mlinarević je rekao i da je van svake pameti ideja da bi njemu Fiolić, čovjek kojeg površno poznaje, priznao da je počinio kazneno djelo. Zapitao se zašto bi mu to priznala osoba koju on praktički ne poznaje i od koje nije, kako je rekao, imao nikakve koristi.

Trećeoptuženi, vlasnik inženjerskog biroa Mladen Mlinarević na zagrebačkom Županijskom sudu nastavio je s iznošenjem svoje obrane u aferi Planinska. Rekao je da je sa Stjepanom Fiolićem kontaktirao samo četiri puta i to u vrijeme kada su Mesnice Fiolić s nekim njemačkim tvrtkama pregovarale oko posla vezanog za biootpad.

Što se tiče procjene zgrade u Planinskoj, Mlinarević je rekao kako misli da ta procjena Fioliću treba u vezi s poslovima s Nijemcima. Kazao je da Fiolić nikada nije spominjao ni Sanadera ni Čobankovića kao ni to da spomenutu zgradu treba kupiti država ili neko njezino ministarstvo.

Mlinarević je rekao i da je van svake pameti ideja da bi njemu Fiolić, čovjek kojeg površno poznaje, priznao da je počinio kazneno djelo. Zapitao se zašto bi mu to priznala osoba koju on praktički ne poznaje i od koje nije, kako je rekao, imao nikakve koristi.

Mlinarević je dodao da on svoj društveni ugled te ugled svoje tvrtke koji je, kako je rekao, stvarao 60 godina, ne bi ugrozio za 90.000 kuna, kolika je bila cijena izrade elaborata koji je za Fiolića napravila njegova tvrtka.

>> 'Nakon tri godine ovog suđenja osjećam se kao Jozef K.'

Komentara 5

DU
Deleted user
13:32 14.03.2016.

Vjerojatnije se radilo o onoj staroj narodnoj "veži konja gdje ti gazda kaže". A tada jedini gazda, sada je na optuženičkoj klupi.

DU
Deleted user
13:25 14.03.2016.

Naravno da nebi za za 90,000,00 hrk, ali za 9 mil. hrk i vise vec je druga prica. Sve procjene, koje je radio inz.biro bi trebale na raviziju. Neka se utvrdi gdje je zavrsio novac. Eto g. Mlinarevic je poceoo stvarati tvrtku i prije nego sto se rodio. Vec je tada znao da ce to biti njegova tvrtka. Sve neki super strucnjaci, a drzava tone, pa tone. Bilo bi pozeljno provjeriti i diplome doticnog gospodina i tko je stvarno pisao diplomske, magistarske radove. Ima tu posla za slijedecih desetak godina.

DU
Deleted user
13:52 14.03.2016.

....Kontaktirao u vezi poslova sa njemcima! ha ha. Strucno znanje ili njemacki jezik? Inace g. Mlinarevic od svih stranih jezika najbolje govori hrvatski posto mu je hercegovacki maternji. A da razumije se i u tehnologiju biootpada! Jednostavno svestran. Kod g.d g. Mlinaravica nema nista besplatno! Sve on najmanje deseterostruko naplati, ne 10%, vec 10 puta vise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije