Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlada ide na more

Ministri će u kolovozu na odmor na otoke, hit su Brač, Mljet, Pag...

'15.08.2010., Hvar - Nakon posjeta bivseg predsjednika RH Stjepana Mesica, Hvar je posjetio Zoran Milanovic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Lukunic/PIXSELL'
1/3
Autori: Ivanka Toma, Marko Špoljar
05.07.2012.
u 12:00

Utabane staze 
- Mrsić godinama u isti apartman, Zmajlović u kuću svojih roditelja

Kad će Vlada na godišnji odmor, još nije točno definirano pa tako nije pao ni dogovor tko će od ministara biti dežuran u vrijeme kolektivnog odmora. Priče da zbog duboke krize ne bi trebalo ići na odmor, premijer smatra floskulama jer uskraćivanje ljudima kratkog ljetnog predaha sigurno neće zemlji donijeti nikakvu korist ni spas.

Svi na obalu

Konkretnije o godišnjim odmorima trebalo bi se raspraviti danas na zatvorenom dijelu sjednice Vlade. Najvjerojatnije će se na odmor ići u kolovozu, nakon blagdana Velike Gospe.

Neće, međutim, svi ministri poslušati preporuku šefa. Ministar turizma Veljko Ostojić preko glasnogovornice nam je poručio da će ljeto provesti radno. Ministar branitelja Predrag Matić kaže da ne zna gdje će provesti kratki odmor. – Predahnut ću nekoliko dana poslije proslave Oluje i otići s obitelji negdje na našu obalu. Još ne znam gdje, vikendicu nemam pa ću vjerojatno iznajmiti neki apartman ili ću kod prijatelja u njegovu kuću – rekao je Matić.

Ministar graditeljstva Ivan Vrdoljak kaže da će s obitelji negdje na obalu.

– Ljetovat ću u malom mjestu pokraj Splita, odakle mi je supruga – kratko nam je poručio i ministar poduzetništva Gordan Maras.

Ni novi ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović nema velike planove. – Zbog poslovnih obveza još ne znam gdje ću ljetovati. Inače odem nekoliko dana u Gajac nedaleko od Novalje gdje mi roditelji imaju kuću za odmor – kaže.

Velikih planova nema ni potpredsjednik Vlade Branko Grčić, Splićanin: – Kad dođem kući, već sam na ljetovanju. Možda odem nekoliko dana i u Makarsku k punici – kaže Splićanin.

Na Braču će ljetovati ministar unutarnjih poslova Splićanin Ranko Ostojić koji odatle vuče korijene.

U krugu obitelji

Na istom otoku ljetovat će i ministar pravosuđa Orsat Miljenić. – U Milni imam roditeljsku kuću i, kao i svake godine, s obitelji ću otići tamo na odmor – kaže.

"Utabanim ljetnim stazama" krenut će i ministar rada Mirando Mrsić. – Već godinama na Mljetu unajmljujemo apartman od jedne gospođe – kaže Mrsić.

Ključne riječi

Komentara 13

DO
doktorica
13:04 05.07.2012.

a šta oni zapravo rade kada" rade"?!

MF
maca faca
13:27 05.07.2012.

svaka čast-zaslužili su odmor-prije konačnog uništenja Hrvatske i sveg što je hrvatsko

KR
kristov
12:17 05.07.2012.

Tamo se nalaze sponzorske vile i kućerine! Kažimo istinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije