Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krijumčario drogu

Milijun eura skriveno u zidu kod šefa talijanske bande

euri
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
17.09.2017.
u 09:27

Novčanice su se nalazile u vakumiranim plastičnim vrećicama i skrivene iza dvostrukog zida pod prozorom

Policajci u Bariju, na jugu Italije, objavili su da su pronašli gotovo milijun eura u sitnim novčanicama prilikom premetačine kod lokalnog šefa bande osumnjičena za nekoliko zločina i krijumčarenje droge.

Novčanice su se nalazile u vakumiranim plastičnim vrećicama i skrivene iza dvostrukog zida pod prozorom, ukupno 936.000 eura, istaknula je policija u priopćenju.

Policija nije pronašla trag legalnog podrijetla svom tom novcu, vjerojatno dobivenom krijumčarenjem droge unutar kriminalne organizacije.

U prethodnoj premetačini u svibnju, policajci su već pronašli kod tog sumnjivca oko 60.000 eura u novčanicama, također brižno skrivenima u tajnim dvostrukim pregradama u zidovima.

Po lokalnim medijima, muškarac nije bio kod kuće u trenutku premetačina i još ga se traži, dok je otvorena istraga protiv vlasnika stana.

Komentara 4

DH
dalibor.hren
10:13 17.09.2017.

Je li to puno ili malo?

GU
Gustirna
10:56 17.09.2017.

A kumu medijske mafije u hrvatskoj ,umjesto da mu razbijaju zidove i traze pokradenu miljardu kuna ,udba izmisli zakon o predstecajnoj nagodbi...

Avatar ivek
ivek
22:18 17.09.2017.

ivo sanader je maznul 100% vise i sakril takodje kod ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije