Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNA OBEĆANJA

Milan Bandić u Čakovcu kupio deset kokoši i kuke za sušenje mesa

bandić
Pixsell
25.11.2009.
u 14:17

- Neću dati mandat ni jednoj vladi koja me osobno ne uvjeri da će omogućiti posao za radno sposobne građane, besplatno školovanje, poboljšanje položaja umirovljenika i vraćanje dostojanstva braniteljima - tvrdi Bandić.

ČAKOVEC - Posao za radno sposobne građane, besplatno školovanje, poboljšanje položaja umirovljenika i vraćanje dostojanstva braniteljima glavni su ciljevi predsjedničkog kandidata Milana Bandića koji je danas u obilasku Međimurske županije.

- Reći će netko da predsjednik nema tolike ovlasti, ali ja neću dati mandat ni jednoj vladi koja me osobno ne uvjeri da ta četiri cilja može ispuniti - kazao je Bandić koji se, dodao je, nije kandidirao da postane "netko i nešto" jer on to već jest. Građanima, smatra, treba vratiti optimizam, nadu i vjeru u bolje sutra. Zadovoljan je dosadašnjim tijekom kampanje, posebno vremenom.

- Dvanaest dana nije pala kiša, a to se nije dogodilo 50 godina. Bog nas mazi, što znači da nismo zločesti - kazao je.

Čakovečki gradonačelnik Branko Šalamon (SDP), koji ga je primio u gradskoj vijećnici našalio se da je Bandić geslo "idemo delati" preuzeo upravo od Međimuraca. U Bandićevoj pratnji su i umirovljeni general Željko Sačić te bivši međimurski župan Josip Posavec.

Tijekom turneje po Međimurju Bandić je obišao i sajam na kojem je kupio desetak kokoši i pijetla za 500 kuna, te metalne kuke za sušenje kobasica i pršuta.

- Seljak ostaje seljak - našalio se. Gdje su završile kokoši, u njegovu stožeru nisu željeli otkriti.

 

 

 

Komentara 34

OB
-obrisani-
14:45 25.11.2009.

Mene interesira ima li neki kandidat za HR predsjednika one prave domoljubne slogane i ciljeve koje slijede slavni put uvaženoga pobjegloga kapetana Iveka poput onih parola: Idemo u EU do 2007 godine i nedamo ni mm mora ?? Takvima treba dati svoj glas jer su pošteni, uspješni i patriotsko pobjegnu kada krene nizbrdo.

RE
respeckt51
14:56 25.11.2009.

Janez, nisi citao i slusao TUDJMANA. Odi malo na njegov portal, ima puno zanimljivih stvari. Tudjman je bio taj koji je trazio referendum \"MORE JE KOPNO\". TUDJMAN je pisao otvoreno pismo Jaci, ali ona se oglusila. Janes, danas u 18 sati 35 lokalnih stanica i Narodni radio izvjestava o predsjednickim kandidatima. Na TV 7.12. \"OTVORENO\"mozes gledati Tudjmana. VL bi trebao biti neutralan i podjednako izvjestavati o pred. kandidatima, ali izgleda da su Bandic i njih par potkupili VL, jer stalno pisu ; banditic, Hebrang, Vidosevic, Primorac. SRAMOTA!

DA
davormr
18:32 25.11.2009.

dr. MIROSLAV TUĐMAN HRVATSKI PREDSJEDNIK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije