Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička situacija

Milan Bandić: Šanse za preslagivanje 60%, a za nove izbore 40%

Milan Bandić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
11.06.2016.
u 12:20

'Ne treba glasati ni o Oreškoviću, ni Karamarku ni Petrovu. Oni se trebaju sami povući.

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik stranke BM365 Milan Bandić danas je komentirao političku situaciju kazavši da su šanse za preslagivanje 60 posto dok je 40 posto šanse dao mogućnosti da se održe novi izbori, objavila je televizija N1.

''Ne treba glasati ni o Oreškoviću, ni Karamarku ni Petrovu. Oni se trebaju sami povući. Ako čovjek ima malo morala mora se povući. Šta vi mislite da je jedan kriv? Pa sva trojica! Moral nalaže da se povuku sva trojica. I da se probaju izmiješati ponovno karte, a ako ne - onda izbori. Majko Isusova pa jezik mi je zadebljao govoreći. Ako imaju morala nek se sva trojica povuku'', kazao je Bandić.

''Ja govorim najrazgovjetnije u Hrvatskoj. Vidjet ćemo se za dva tjedna. 60 posto da će se presložiti Vlada, a 40 da su novi izbori - to vam govori Milan Bandić'', poručio je.

>>SDP nema glasove za izbore, a HDZ za novu Vladu

Komentara 29

TU
turbina
13:28 11.06.2016.

šanse da ti završiš u čorki su 99 posto, a da ne završiš su 1 posto!

DU
Deleted user
13:12 11.06.2016.

40/60 reče prorok iz Pogane Vlake.

DH
dalibor.hren
13:56 11.06.2016.

I ti si Milane pijan maknuo policajca s posla, poslije si bio u Remetincu i bilo bi normalno i moralno da se makneš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije