Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.02.2015. u 12:00

U velikoj Kini Hrvatska je malo poznata, ali ima jedan film koji svi Kinezi znaju, a to je ‘Valter brani Sarajevo, rekao je Mesić

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, u povodu pokretanja studijskog programa o poslovanju s Kinom, u Rijeci se prisjetio brojnih izleta na Daleki istok. „U velikoj Kini Hrvatska je malo poznata, ali ima jedan film koji svi Kinezi znaju, a to je ‘Valter brani Sarajevo’“, istaknuo je Mesić, a prenio Novi list. „Znaju i jednu staru hrvatsku pjesmu, a ta pjesma je „Bella Ciao“, zaključio je bivši predsjednik izlaganje o vezama Hrvatske i Kine. Velika je Kina, ali velika je i Hrvatska, sve od Rima do Sarajeva.

Ivana Maletić danima nije vidjela novu stažisticu

Ivana Maletić, zastupnica HDZ-a u Europarlamentu, u prvoj reakciji demantirala je Jutarnjem informaciju da je Helena Brkić, kći glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, od početka veljače na stažu u Bruxellesu i to baš u njezinu uredu. Kada je Maletić shvatila da se sama stažistica pohvalila fotografijom na Facebooku, promijenila je ploču. „Možda stažira, ali moram to provjeriti. Možda je ona sada na redu“, rekla je Maletić dodajući da „ima jako puno stažista pa se s nekima ne uspije ni vidjeti“. Iako je zabrinjavajuće što eurozastupnica u toj šumi statista nije u uredu primijetila Helenu Brkić, valja se nadati da joj glavni tajnik neće zamjeriti na pomanjkanju gostoprimstva.

Sjaj i bijeda optužbi uoči nedjeljne inauguracije

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, kaže da su optužbe kako opstruira predsjedničku inauguraciju bijedne. Možda jesu, baš kao i njezin odgovor da ne zna tko sve dolazi na prisegu jer se time ne bavi.

HDZ-u Grad oprostio dugove pa će imati za Sheraton

Mladen Pavić, glasnogovornik novoizabrane predsjednice, potvrdio je da će troškove boravka u Sheratonu platiti HDZ. Troškovi skupog ureda u Sheratonu nisu mali, ali stranka će to lakše riješiti nakon što joj je Grad Zagreb krajem siječnja oprostio dugove na ime neplaćenih kamata za golemi poslovni prostor od 727 četvornih metara u središtu Zagreba na tri kata. HDZ-u je, pišu 24 sata, Zagreb otpisao 31.300 kuna kamata, a još će im isplatiti 415.779 kuna za rad u 2015. godini. Taman za Sheraton.

Komentara 12

DU
Deleted user
14:05 11.02.2015.

Kada ce mu netko sluzbeno reci da zacepi, jer cim zine sramoti nas po svijetu!!!!!

Avatar mili99
mili99
13:42 11.02.2015.

Zašto hrvatski narod još uvijek može slušati izjave ovog lika, dosta nam je što plaćamo njegovo uredovanje za djelovanje protiv države!

Avatar mali_Radojica- hibridni ratnik
mali_Radojica- hibridni ratnik
13:58 11.02.2015.

Odmah se vidi da Kinezi imaju istančan kinematografski ukus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije