Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u donjoj stubici

Maloljetnik mi je ukrao auto i njime ubio šogoricu

Luka Tepeš
Foto: Facebook
12.01.2015.
u 16:36

“Luka Tepeš (33) od siline udarca odletio je 20-ak metara u susjedno dvorište. Automobil je izgledao kao da je preko njega prešao tenk”

– Moj je auto netko ukrao i pregazio moje – u plaču je jedva izgovorila Martina, sestra Luke Tepeša (33), zamjenika gradonačelnika Donje Stubice na kojega je na nogostupu u subotu oko 21.30 naletio automobil i na mjestu usmrtio njegovu suprugu Jelenu Mihanović-Tepeš (32), a njega teško ozlijedio. Prevezen je u zagrebačku Traumatološku kliniku. Maloljetni kradljivac ostavio je unesrećene i automobil i pobjegao, no policija ga je jučer ujutro uhitila.

Prijelomi noge i kralježaka

Supružnici Tepeš inače su često šetali, a preksinoć su krenuli k svome kumu. Jelena je bila socijalna radnica trenutačno bez posla, a Luka je inženjer građevinarstva. Oženili su se prije dvije godine i djece još nisu imali. Očevici su nam rekli da je auto u supružnike udario tako jako da je Luka odletio dvadesetak metara u susjedno dvorište.

– Automobil je bio potpuno uništen, kao da je preko njega prošao tenk – rekao nam je jedan od očevidaca. Danas su na mjestu nesreće cvijeće i ostaci automobila. Doznajemo da Luka ima prijelom natkoljenice i potkoljenice te dva kralješka, dobio je i jaki potres mozga, a za unutarnje ozljede se još ne zna. Očevid je trajao do jutarnjih sati. Naime, sve je zbunio automobil Lukine sestre.

– Prvo smo mislili da su Jelena i Luka bili u automobilu, ali nije bilo logično da tako ispadnu iz automobila. S druge strane, neki su ih netom prije nesreće vidjeli kako šeću nogostupom – ispričali su nam Donjostubičani koji za supružnike Tepeš kažu da su prekrasni ljudi. Doznajemo da je automobil ukrao petnaestogodišnji M. M. ispred zgrade Lukine sestre Martine. Navodno su u automobilu bili ključevi.

Riječ je o mladiću koji je već imao jedan javni incident, a navodno je bio jako problematičan dok je pohađao osnovnu školu, koja je zbog njegova ponašanja često obavještavala socijalnu službu.

‘S njim nemamo problema’

No, dječak se uvijek nekako uspio prilagoditi. Sada je učenik prvog razreda srednje škole. – Taj učenik nije ekstrem u školi. Nema tako loše ocjene, na praksi nije baš radišan, ali to nije ništa posebno – kazali su nam njegovi profesori.

>>Dogradonačelnik Donje Stubice teško ozlijeđen, supruga mu poginula

Komentara 3

VA
VaillantZg
20:20 12.01.2015.

pa šta nije taj mali pokušao ukrasti avion?tak sam danas čuo od frenda

VA
VaillantZg
20:21 12.01.2015.

pa šta nije taj mali pokušao ukrasti avion?tak sam danas čuo od frenda

Avatar ucjena
ucjena
17:58 12.01.2015.

prilika cini lopova, i sad tko je tu krivac, koji to sud moze koga osuditi, zalim ljude, a najvise, gosp, koji je ostao, njemu je najgore, pa mi se nemozemo osvijestiti ni za 500 godina,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije