Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijelili šator

Maloljetni Francuz u Lučkom nožem pokušao ubiti Belgijanca

Napad nožem u Lici
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
09.07.2014.
u 19:32

Nakon što ga je pokušao ubiti, zajedno su se Mercedesom odvezli u bolnicu

Zajedno su došli u Hrvatsku, zajedno su spavali u šatoru, a nakon što je 17-godišnji Francuz s trenutnom adresom prebivališta u Belgiji u utorak u ranim jutarnjim satima napao i nožem pokušao ubiti 35-godišnjaka iz Anderlechta s kojim je dijelio taj isti šator, zajedno su došli u bolnicu Sveti Duh u Zagrebu.

Pokušaju ubojstva prethodila je svađa između njih  koja se dogodila u ponedjeljak u Zagrebu. Očito revoltiran zbog te svađe, maloljetnik se u utorak rano ujutro probudio, uzeo nož i nekoliko puta u nadlakticu ubo 35-godišnjaka. U tom trenutku obojica su se nalazila u šatoru koji su podignuli u kanalu Sava-Odra u Lučkom. Iako je maloljetnik u jednom trenutku pokušao ubosti 35-godišnjaka i u glavu, ovaj se uspio obraniti te je zadobio tek nekoliko porezotina. Nakon što su se smirile strasti obojica su sjeli u Mercedes u vlasništvu 35-godišnjaka i zajedno se odvezli u bolnicu.

Vidjevši kako nešto nije u redu, liječnici su obavijestili policiju, koja je zatim privela maloljetnika na kriminalističko istraživanje te protiv njega podigla kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva.

>>S prijateljem ubio rođaka pa za tri dana otišao gledati sprovod?

Komentara 2

KU
kumpare
20:41 09.07.2014.

a što su buzi......?

TH
thekurcula
21:18 09.07.2014.

Pa malo čudno ovo što kažete da je momak iz Anderlehta! Ja pomislio da ste mislili da igra za Anderlecht! Zamislite da neke belgijske novine objave neku vest o nekom mladiču iz Hrvatske, iz Maksimira, i da ne napomenu da je to deo Zagreba! Bilo bi vam čudno, jel da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije