Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE

Mafija kiselinom uništila tijelo ubijene žene

mafija
18.10.2010.
u 11:30

Lea Garofalo (35) ubijena je, a njezino je tijelo nagriženo kiselinom kako bi se prikrili tragovi ubojstva. Ubijena je jer je surađivala u protumafijaškoj istrazi.

Lea Garofalo (35) ubijena je i njezino je tijelo uništeno kiselinom jer je surađivala u protumafijaškoj istrazi. Bivša djevojka mafijaša Carla Cosca, koji se nalazi u zatvoru, nestala je u studenome prošle godine u Milanu, a sada je policija otkrila ostatke njezina tijela nagrižena kiselinom na terenu San Fruttuoso, u blizini Monze. Istražni sudac Giuseppe Gennari potpisao je naloge za uhićenje šest osoba, od kojih su neke već u zatvorima, pod optužbom da su naručile ubojstvo Lee Garofalo.

Za ubojstvo žene optuženi su Carlo Cosco, njegova dva brata Giuseppe i Vito te Massimo Sabatino. Još su dvije osobe optužene za skrivanje tragova ubojstva stavljanjem njezina tijela u kiselinu koja je ubrzala proces raspadanja. Prema istrazi Carlo Cosco organizirao je otmicu Lee Garofalo za njezina boravka u Milanu s kćeri. Lea Garofalo više nije imala policijsku pratnju. Kći, koju je imala s mafijašem Carlom Coscom, prošle je godine prijavila njezin nestanak, a sada je otkriveno da je ubijena.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:29 18.10.2010.

to su vidjeli od Sopranovih... štetan utjecaj televizije na mlade...

MM
Mladen Miletić
11:59 18.10.2010.

Nije li zaslužila smrt kada je pola grada bilo za osudu; i sada hapse skoro kao Srbi za agenta CIA- premijera Đinđiča tada 3600 osoba.. i ima 15 direktnih ubojica. a ubojstvo djevojke optuženi su Carlo Cosco, te njegova dvava brata Giuseppe i Vito te Massimo Sabatino. Još su dvije osobe optužene za skrivanje .....

PL
pluki
13:14 18.10.2010.

Ma zaboli me što radi taljanska mafija kad su prema ovim našim mafijašima(vlada i političari) oni male bebe. Taljanski mafijaši nemaju svoju državu kao ovi naši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije