Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen nakon sukoba

Lupao mu po vratima i tražio ga povrat nepostojećeg duga

policija očevid
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
14.05.2020.
u 10:28

Dok je sukob između dvojice muškaraca trajao netko je pozvao policiju koja je ubrzo stigla u Vinež na mjesto događaja...

Zbog iznude, odnosno prisile prema policijskom službeniku kazneno su prijavljeni 28-godišnjak i 50-godišnjak. Kako je priopćila policija, 28-godišnjak se sumnjiči da je 12. svibnja u Raši i Labinu u nekoliko navrata ozbiljno prijetio 50-godišnjaku.

Tražio ga je da mu vrati nepostojeći dug, a u jednom je trenutku došao i do kuće 50-godišnjaka u Vinežu. Prvo mu je lupao po vratima, a kada je stariji muškarac izašao iz kuće, njih su se dvojica fizički sukobili. Dok je sukob između dvojice muškaraca trajao netko je pozvao policiju, koja je došla na mjesto događaja.

Kada je jedan od policajaca pokušao razdvojiti dvojicu muškaraca te spriječiti da se dalju tuku, 50-godišnjak ga je odgurnuo. I on i 28-godišnjak su uhićeni i privedeni. Stariji muškarac prijavljen je zbog prisile prema službenoj osobi, a mlađi za iznudu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije