Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Vrani

Lokaliziran požar na miniranom području kod Biograda

\'27.12.2010.,Velika Gorica - U Karlovackoj ulici u Velikoj Gorici oko 21.30 sati buknuo je pozar na krovistu jedne kuce te se ubrzo prosirio na jos tri kuce u nizu. Vatrogasci s osam vatrogasnih kola
Goran Jakuš/Pixsell
Autori: luc, jk/vlm
07.08.2011.
u 18:46

Na požarištu će tijekom noći ostati 2 vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom iz DVD-a Pakoštane.

Požar koji je nešto poslije 16 sati izbio na miniranom području kod mjesta Vrana kod Biograda lokaliziran je u 19.45 sati.

Kako su izvjestili iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Javna vatrogasna postrojba zaprimila je dojavu u 16.40 sati te je na terenu utvrđeno kako gori mješovito raslinje i riječ je o požaru otvorenog prostora.

U gašenju su sudjelovali JVP Biograd i DVD Pakoštane s ukupno 5 vatrogasaca i 2 vatrogasna vozila, a iz zraka su požar gasili 2 Canadaira i 1 AirTractor.

Na požarištu će tijekom noći ostati 2 vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom iz DVD-a Pakoštane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije