Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik vlade

Ljajić: Jeremićeva inicijativa šteti Srbiji i njome samo sebe promovira

'Serbia's Minister of Foreign Affaires Vuk Jeremic answers to journalists' questions during a news conference at the Cernin's Palace in Prague, Czech Republic, on Friday, Nov. 14, 2008.
Pixsell
04.12.2012.
u 08:23

– Nitko ozbiljan neće doći na raspravu osim nas i, primjerice, Venezuele i Kube, kaže Ljajić

– Nitko ozbiljan neće doći na raspravu osim nas i, primjerice, Venezuele i Kube. Sutradan će sve biti zaboravljeno. Učinak će biti nula, minus. To je samo Jeremićeva osobna promocija i ništa drugo – rekao je potpredsjednik srpske vlade i predsjednik nacionalnog vijeća za suradnju s Haaškim tribunalom, Rasim Ljajić o inicijativi bivšeg šefa srpske diplomacije i trenutačnog predsjedavajućeg Glavne skupštine UN, Vuka Jeremića o raspravi o Haaškom sudu najavljenoj za 10. travnja.

Srpski mediji prenose njegovu izjavu kako se srpska vlada zalaže da Srbi osuđeni u Haagu zatvorske kazne služe u Srbiji, ali i kritizira nerealne izjave najviših srpskih dužnosnika o Haaškom tribunalu.

>>Ljajić: Tražit ćemo da Srbi osuđeni u Haagu služe kaznu u Srbiji

– Euforična izjava predsjednika Srbije Tomislava Nikolića kako, nakon presude Ramušu Haradinaju, Haag treba osloboditi sve Srbe iz tog zatvora, nije realno izvodljiva ideja, ali nije nemoguće tamošnje osuđenike prebaciti u Srbiju – rekao je Ljajić i pojasnio kako "sve da Srbija i dobije mogućnost potpisivanja sporazuma s Tribunalom o izdržavanju kazni, to ne bi značilo da će svi srpski osuđenici moći kaznu izdržavati u Srbiji".

Komentara 22

BG
BG
10:49 04.12.2012.

Pozdrav za nase susede( nesudjene ali uvek prizeljkivane nemce ) . Nije mi jasno,zasto se vi i posle 20 god.bavite inteenzivno istim temama,plus vestima svakodnevno iz Srbije? Pa nije valjda da vam je sve toliko idealno,da bas vam samo to fali? ;) Ajte malo,iskulirajte . Priznajte da nije nas,svet bi bio mnogo dosadniji.

ZA
zagabria1
11:43 04.12.2012.

Predsjednik UN koji se prepucava po Twitteru. Tko zna što sve piše po Facebooku :)

SE
sestrićna
11:54 04.12.2012.

vuk zvani vučić:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije