Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MEKSIKU

Liječnici prodavali bebe lažući da su umrle

bebe
Reuters/PIXSELL
07.11.2009.
u 23:44

Victor Manuel Mancera Gonzalez, 74-godišnji liječnik, naplatio je djevojčicu 4500 kuna, a psihologinja Cinthia Nayeli Perez Ortiz kupila je malenu Dianu za 5500 kn.

Meksička policija uhitila je trojicu liječnika, recepcionara i medicinsku sestru. Oni su bili zaposleni u privatnoj klinici Central de Oriente, a optuženi su za krađu i prodaju novorođenčadi.

Osim njih, u Mexico Cityju uhićen je i bračni par te psihologinja, koji su kupili dvije djevojčice te su ih nakon toga prijavili kao vlastitu djecu.

Medicinsko je osoblje roditeljima govorilo da su im djeca umrla odmah nakon porođaja. Osim dviju djevojčica, putem DNK-testova ustanovljeno je kako je Diana Fernando Castillo, biološka kći Vanese Edith Castillo Guzmán, također bila prodana.

Victor Manuel Mancera Gonzalez, 74-godišnji liječnik, naplatio je djevojčicu 4500 kuna, a psihologinja Cinthia Nayeli Perez Ortiz kupila je malenu Dianu za 5500 kn. Psihologinja je dijete “nabavila” uz pomoć doktora, koji su joj kazali kako može dobiti dijete od žena koje ga nisu željele imati, na što je ona pristala pa joj je doktor dijete donio na željezničku stanicu gdje ga je ona preuzela.

 Jorge Adalberto Guerrero Bustoa, Victor Manuel Mancera Gonzalez, Alfredo Ortiz Rosas, medicinska sestra Maria Guadalupe Castro Morales i recepcionar Leonel Rodriguez Mondragon optuženi su za prodaju djece te organizirani kriminal.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poduzetnik
00:08 08.11.2009.

Idiot koji ima 74 god. i prodaje malu djecu i jos ga novinari nazivaju lijecnikom. Kad je on planirao otici u penziju? Sve ima svoju granicu samo glupost i pohlepa su bezkonacne.

OB
-obrisani-
09:18 08.11.2009.

Strasno...cak i ovko star doktor se Boga ne boji.. a sto bi se i bojao kad ga od malena u crkvi uce da je Bog samo milostiv, oni vjeruju u Boziju ljubav za njih izgleda Bozija kazna i ne postoji..

CV
citalac_vl
08:46 09.11.2009.

Da, iako je liječnik to uradio babylon-u je u krajnjoj instanciji kriv Bog. Pa što bi i ateisti bez boga? Koga bi napadali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije