Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDSKI PROBLEMI PJEVAČICE

Lidija Bačić povukla tužbu protiv novinarke i njezine prijateljice

Lidija Bačić
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/3
05.12.2019.
u 18:15

- Ona se nije pojavila, no njezina je odvjetnica kazala da povlači tužbu, jer joj postupak sada nije u interesu. Stoga smo i mi povukle svoju protutužbu pa je ovaj postupak okončan - kazala je Marina Š.

Pjevačica Lidija Bačić nije se pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu, no postupak koji je pokrenula protiv novinarke Marine Š. i njezine prijateljice Ljiljane F. je ipak obustavljen. Razlog tome je što je odvjetnica pjevačice povukla tužbu koju je protiv Marine Š. i Liljane F. podigla zbog povrede časti i ugleda.

- Ona se nije pojavila, no njezina je odvjetnica kazala da povlači tužbu, jer joj postupak sada nije u interesu. Stoga smo i mi povukle svoju protutužbu pa je ovaj postupak okončan - kazala je Marina Š.

No tu nije kraj sudskim problemima Lidije Bačić jer se protiv nje vodi i prekršajni postupak i to zbog drskog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira. Ni u tom postupku se ne pojavljuje na sudu, već je preko odvjetnice dostavila pisanu obranu u kojoj poriče optužbe. Inače, u tom joj slučaju prijeti novčana kazana od 1200 kuna ili mjesec dana zatvora.

Događaj zbog kojeg je pjevačica završila na sudu dogodio se 17. svibnja oko 20 sati kada se pjevačica svojim Audijem parkirala na pločniku Varšavske ulice, onemogućivši prolazak pješacima. U tom trenutku pločnikom su hodale Marina Š. i Ljiljana F. Kako nisu mogle proći, upozorile su pjevačicu da se nepropisno parkirala. Ona je izašla iz vozila i verbalno ih napala, a jednu od njih je i odgurnula tako da je pala na pločnik.

Pjevačica je kasnije tvrdila da nije ona nikog napala, već da su nju napali i vrijeđali zbog čega je podnijela tužbu protiv Marine Š. i Ljiljane F.  Tražila je da ih sud kazni sa 100 dnevnih dohodaka. One su joj uzvratile protutužbom u kojoj su tražile da se Lidija Bačić kazni sa 180 dnevnih dohodaka. Sada su obje te tužbe povučene.

Komentara 7

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
19:01 05.12.2019.

Nestvarno zgodna zenska. Sve joj se prasta.

TR
tratincica68
01:18 28.01.2020.

Dobre loptice.

MK
mkinkognito
19:20 05.12.2019.

Što god se dogodilo taj dan dajem pravo Lidiji, jer prepotentna novinarka zna što je često spor među vozačima a jedno je svakako bučno zatvaranje retrovizora osobito na vozačevoj strani, kad je lidija koja je ipak komad žene netko se uplašio i htio bježati pa se opet sudari sa nekim gdje je došlo do pada. Pošto je lidija izišla iz automobila u trnutku događaja onda je vrlo bezobrazno tvrditi kako se parkirala. Eventualno je zaustavila auto iz tko zna kojeg razloga, možda joj je pozlilo pa se sklonila kako nebi ugrožavala promet ili je auto pokazao neki problem, možda je zvonio telefon. A sada 70% novinara traži priču bez obzira na cijenu, zato tvrdim da je novinarka prepoznala javnu osobu te je bezobrazno zaključila kako će biti zgodna afirmacija priredit priču kako bi mogla osramotiti lidiju, po onome što nam može ona sama protiv nas dvije. Za takve novinare imam samo izraz otovni opasni otpad društva za koje bi đubretu bilo uvreda kad bi im se reklo đubre. Ajde admine briši mi komentar i kazni jer znam kako vrana vrani oči ne vadi. Građani pratite bezobraznu novinarku i objavljujte na društvenim mrežama sve njene ispade pa će svi znati koliko je prpotentna i bezobrazna. Inače Bučno zaklapanje retrovizora, dizanje brisača pisaje po prljavštini od kišom podignutim blatnim česticama se može prepoznati kao pokušaj činjenja štete, znači objestnost i vandalizam. A lidija se mogla braniti kko je samo htjela zaštiti svoju imovinu od agresivnog vandalskom čina ili napada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije