Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ JE PRESRETNA

Lavini (3) nalazi su uredni, upisana je na listu uspješno dozirane djece u SAD-u: 'Prepuni smo emocija'

Zaprešić: Skupljen je sav novac potreban da mala Lava Petrušić  dobije lijek u Americi
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
24.08.2023.
u 23:47

Napredak je bio velik, kazala je ranije majka Petra, a i sada posljednji krvni i jetreni nalazi bili su potpuno uredni

Obitelj malene Lave (3) nakon mjeseci boravka u Los Angelesu pomalo se priprema za povratak u Zagreb, nakon što je djevojčica uspješno završila gensku terapiju. Lava je s današnjim danom bila službeno skinuta sa steroida te upisana je na listu uspješno dozirane djece Zolgensmom u SAD-u, javljaju 24sata

- Time je postala peto dijete u cijeloj Europi na dvojnoj terapiji za spinalnu mišićnu atrofiju. Neopisivo i ludo sretni smo, zahvalni i prepuni emocija. Hrvatska - vi mali ljudi, hvala vam još jednom! Ispisali ste s nama ludu priču, pomaknuli granice i pokazali koliko je jako hrvatsko srce - ispričala je majka Petra. 

Podsjetimo, građani su skupili ukupno 2,4 milijuna eura kako bi djevojčica primila skupocjeni lijek koji joj je trebao za napredak, nakon čega se obitelj zaputila u LA gdje ga je Lava službeno i primila. Napredak je bio velik, kazala je ranije majka Petra, a i sada posljednji krvni i jetreni nalazi bili su potpuno uredni.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ujedinila je Hrvatsku: Malena Lava proslavila je treći rođendan

Komentara 3

TI
Tinček
12:27 25.08.2023.

Hvala Bogu da je dobro. Nadamo se da je to - to.

RO
RogaBabaroga
12:02 25.08.2023.

Bravo za malu lavicu i njene uporne roditelje. Sretno dalje😍

EB
EBERT
13:14 25.08.2023.

Slatkica Velikaaa ostani zdrava .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije