Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plutalo rijekom

Lađar o pronalasku tijela: Vidjeli smo nešto u daljini. Kada smo prišli, vidjeli smo tijelo

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
18.05.2022.
u 12:58

Poznato je i da je u međuvremenu srbijanska policija kontaktirala Matejeva oca Nenada Periša koji je izjavio za srbijanske medije kako odmah kreće u Beograd

Iz Beograda još uvijek nema nikakvih službenih informacija o identitetu pronađenoga tijela u Dunavu. Sve se svodi na to da se čeka identifikacija kako bi se utvrdilo je li riječ o tijelu Mateja Periša.

Poznato je i da je u međuvremenu srbijanska policija kontaktirala Matejeva oca Nenada Periša koji je izjavio za srbijanske medije kako odmah kreće u Beograd. Isto tako i dnevni list Informer objavio je informaciju kako je uz pronađeno tijelo pronađen i mobilni telefon i da je na ruci tijela bio ručni sat.

Informer prenosi i riječi Milovana Zelenovića, kapetana broda Lađar Mio, koji je prvi primijetio tijelo koje pluta rijekom.

– Šetali smo palubom kada smo ugledali nešto u daljini. Kada smo prišli, vidjeli smo tijelo. Pozvali smo policiju. Na lice mjesta je prvo došla naša beogradska policija, a onda riječna policija. Jak vjetar možda je i utjecao na to da se tijelo negdje otkači i da ispliva. Sreća je bila da smo ga naišli i vidjeli, a vodostaj je srednji, pa ga voda nije odnijela – rekao je Zelenović.

Kazao je i kako je pronađena osoba bila odjevena u plave traperice, a imala je i jednu bijelu tenisicu. Dodaje da je na ruci bio sat koji su poslije forenzičari skinuli.

– Pretpostavili smo da je riječ o Mateju Perišu. Čak je i policija to pretpostavila, ali forenzičari će reći svoje – istakao je Zelenović.

Video: Blic: Isplivalo tijelo mlađeg muškarca u Dunavu. Odjeća odgovara opisu one koju je nosio Periš?

Komentara 1

VA
vadis1
20:14 18.05.2022.

Je li srbijanska ili srpska? Uvijek neke komplikacije s jezikom. Za mene je srpska policija. Tako bi se moglo reci, hrvatijanska umjesto hrvatska policija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije