Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U BEOGRADU

Srpski mediji objavili novu snimku iz noći nestanka Mateja Periša: 'Zar ne vidite da netko pliva?'

Matej Periš
Google Maps/nestali.gov.hr
14.04.2022.
u 08:54

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a u komentarima mnogi pišu svoja zapažanja o snimci

Srbijanski tabloid Objektiv objavio je u srijedu navečer dosad neviđenu snimku na kojoj snimka s kamere kod beogradske Beton hale prikazuje neki predmet koji pluta.

To je dosad neprikazana snimka navodno povezana s nestankom Splićanina Mateja Periša (27), koji je nestao u prvim satima 31. prosinca prošle godine, nakon što je tog dana došao s prijateljima iz Splita na doček Nove godine. Zajedno su bili u restoranima i klubu "Gotik" u tzv. Beton hali, a onda je odjednom Matej otišao iz kluba.

Neki nagađaju da bi na snimci koja je sada otkrivena mogao biti Matej, ali spekulira se i da je na njoj neki predmet. Snimka traje 3.58 minuta i prikazuje svakog tko se 31. prosinca 2021. između 2.09 i 2.13 sati kretao tom trasom.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a u komentarima mnogi pišu svoja zapažanja o snimci.

"Vidi se da neke osobe gledaju u rijeku preko ograde, ne zna se vide li što, ali nisu u nekoj panici."

"Što, nitko od prolaznika ne vidi da netko pliva? Ona dvojica sasvim desno kao da su se približila ogradi?"

U međuvremenu, nakon više od tri mjeseca potrage za Matejom Perišem, iz Save su u širem području gdje je nestao Matej, izvađena dva tijela. No ni za jedno srbijanska policija, koja i dalje intenzivno traga za Matejem, nije ustanovila da bi se radilo o mladiću.

Njegov otac Nenad, koji se vratio u Split, i dalje je u stalnoj vezi s policijom koja traga za njegovim sinom, ali zasad nema nikakvih novosti u potrazi i nije htio komentirati novu snimku kazavši da samo i isključivo surađuje s MUP-om te da su se špekulacije u javnosti već više puta pokazale netočnima.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Django
Django
09:18 14.04.2022.

Sava je očito puna leševa. Znači li to da se koncept Beograd na vodi mijenja u - Beograd u vodi?

PL
ploter29
09:38 14.04.2022.

vidi se po podočnjacima da je to netko drugi

Avatar El Indio
El Indio
10:39 14.04.2022.

Tko zeli u Beograd neka ide. Ne posle kukat ii plakat. Nema tog Putina da bi nas opet i 3x pobratio sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije