Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRAO MANDAT

Kuščević: 'Ne vidim zašto bi me Uskok i DORH kontaktirali na temelju fabriciranih afera'

Lovro Kuščević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.07.2019.
u 10:47

Na pitanje smatra li da je "spao s konja na magarca", novinarima je poručio: "Procijenite sami".

Bivši ministar uprave Lovro Kuščević u utorak je poručio kako ne vidi zašto bi ga Uskok i DORH kontaktirali zbog izvida oko afera koje mu se stavljaju na teret jer ih smatra fabriciranima i lažnima.

 "Na temelju fabriciranih afera ne vidim zašto bi me kontaktirali", izjavio je Kuščević uoči sjednice Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, u koju se kao vijećnik vraća nakon što je podnio ostavku na ministarsku dužnost.

 Novinari su ga pitali smatra li aktiviranje zastupničkog mandata u Saboru te vijećnički u Županijskoj skupštini svojevrsnom nagradom s obzirom na brojne afere koje ga opterećuju, na što je ponovio kako iza sebe nema nikakvih afera.

 "To su fabricirane afere koje se povlače već deset godina i rezultiraju samo lažnim novinskim napisima", poručio je.

 Dodao je kako mjesta u Saboru i Skupštini ne smatra nikakvim nagradama. 

 "Bio sam županijski vijećnik, nastavit ću s istim žarom raditi za Splitsku-dalmatinsku županiju i moj otok Brač, a u Saboru za cijelu Republiku Hrvatsku i, naravno, podržavati Vladu RH u svim dobrim projektima, odnosno župana Blaženika Bobana u svim njegovim dobrim projektima", rekao je Kuščević. 

Na pitanje smatra li da je "spao s konja na magarca", novinarima je poručio: "Procijenite sami."

Komentara 18

GI
giannimichelis
11:37 23.07.2019.

Za sve što je napravio, da smo u Americi, Lovro hadezejac bi danas sjedio u jednoj lijepoj modernoj stolici s nogama u lavoru i elektrodama u tjelesnim otvorima, uključivo anus.

PR
PrimoracRi
11:28 23.07.2019.

Tipični primjer Hrvatskog političara. sve riječi su suvišne.

ZA
ZAGREB
11:38 23.07.2019.

Po faci ti se vidi da si LOPOV NARODE HRVATSKI DOKAD će te trpit ovakve političare nije bitno iz koje su stranke svi kradu a mi obični smrtnici samo promatramo i ništa ne preduzimamo što je još gore glasamo za njih da nas prave ludima ko zna možda i jesmo nenormalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije