Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI SASTANAK

Krstulović Opara s ministrom Krstičevićem o suradnji Splita i Hrvatske vojske

Andro Krstulović Opara
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.04.2018.
u 17:54

Ministar Krstičević je rekao kako je sustav domovinske sigurnosti od velike važnosti, a vojska je uvijek u potpori razvoja Splita i kroz Hrvatsku ratnu mornaricu i u iznenadnim situacijama kao što je pomoć u požarima prošle godine.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u utorak je s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Republike Hrvatske Damirom Krstičevićem razgovarao o suradnji Grada Splita s Ministarstvom obrane i Hrvatskom vojskom, priopćeno je popodne iz Gradske uprave.

Kako se navodi, ministar Krstičević je rekao kako je sustav domovinske sigurnosti od velike važnosti, a vojska je uvijek u potpori razvoja Splita i kroz Hrvatsku ratnu mornaricu i u iznenadnim situacijama kao što je pomoć u požarima prošle godine.  Dodao je kako Ministarstvo obrane s njim na čelu intenzivno radi na izgradnji brenda "Hrvatska vojska" i vraćanju kontakta hrvatskog vojnika s građanima.

Gradonačelnik Krstulović Opara zamolio je ministra Krstičevića za suradnju prilikom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja grada Splita 30. svibnja uz prigodni program Hrvatske vojske i Hrvatske ratne mornarice te mu je zahvalio na potpori u svim zajedničkim projektima. Jedna od tema sastanka bilo je i obilježavanje 27. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade Hrvatske vojske "Pauci" u subotu, 28. travnja u Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije