Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAO 30 TALACA

Kraj talačke krize: Taoci oslobođeni, otmičar se predao

Talačka kriza u Manili: Pucao u trgovačkom centru i zarobio 30 ljudi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.03.2020.
u 16:01

Skupina talaca u trgovačkom centru na Filipinima oslobođena je i nitko od njih nije ozlijeđen, a njihov otmičar predao se vlastima, pokazuje video snimka koju je objavio Francis Zamora, gradonačelnik San Juana.

Pobješnjeli zaštitar u ponedjeljak je otvorio vatru u trgovačkom centru na Filipinima i uzeo 30 talaca, rekla je policija.

Jedan je zaštitar ranjen kad je osumnjičeni zapucao na drugom katu V. Malla u trgovačkoj četvrti San Juana kod Manile, rekao je gradonačelnik Francis Zamora.

Ranjeni zaštitar prevezen je u obližnju bolnicu i u stabilnom je stanju.

Osumnjičeni, navodno ljutit nakon otkaza u zaštitarskoj agenciji, držao je 30 djelatnika kao taoce.

Načelnik je izvijestio kako se s napadačem koji je bio jako uznemirem pregovaralo. Tražio je i telefonski razgovor s bivšim kolegama te vodu i hranu. Kazao je i kako ima granatu, no policija to nije potvrdila.

"Bijesan je na upravu trgovačkog centra ili na zaštitarsku agenciju i želi izraziti zgroženost zbog onoga što mu se dogodilo", rekao je Zamora na početku talačke krize.

Stotine kupaca i djelatnika bilo je evakuirano je iz trgovačkog centra koji je okružila policija.

Talačka kriza u Manili: Pucao u trgovačkom centru i zarobio 30 ljudi
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije